Gość małatancereczka Napisano Listopad 13, 2013 Moja przyjaciółka (tak, naprawdę ona a nie ja bo nie miałabym powodu żeby to ukrywać pisząc anonimowo) moim zdaniem jest w ciąży, wnioskując po objawach ale wyśmiewa ten pomysł i nie wiem czy to ja jestem przewrażliwiona czy ona nie dopuszcza do siebie tej myśli. Uprawia seks dosyć regularnie, tabletek nie bierze, często również bez gumki a jej partner po prostu wyciąga przed wytryskiem. Ostatnio po 6 dniach od okresu dostała kolejnego "okresu" ale tylko jednodniowego co skojarzyło mi się z plamieniem implantacyjnym, mówi że jakoś ją dziwnie boli w dole brzucha ale twierdzi że to na pewno stresy no i wczoraj 3 razy wymiotowała ale to jej zdaniem zatrucie jakieś... Nie wiem co o tym sądzić, niby ona zna lepiej swój organizm ale jak tu nie mieć takich podejrzeń...i martwię się po prostu o nią, bo jesteśmy jeszcze bardzo młode, za młode na dzieci na pewno i skoro ona ten pomysł wyśmiewa to chciałam go skonsultować z osobami postronnymi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach