Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nachalne promowanie na fb wegetarianizmu ekologii i miłośników zwierząt

Polecane posty

Gość gość

zdjęcia, artykuły, memy, pól biedy gdy dotyczą ekologii, wegetrianizmu ale moja znajoma na fb non stop wkleja zdjęcia psów, kotów z róznych schronisk, artykuły na ich temat, mam całą stronę na fb tym zawaloną dzień w dzień bo to nie jeden artykuł a kilkanaści, taka obronnczyni zwierzą potrafi wklejać foty zakwawionych zwłok zwierząt, zwierząt w rzeźni, noż k***a nie każdy chce to oglądać, jak ją wywale to bedzie obraza zwłaszcza ze z nią pracuje:(

Gość gość
Ona ma ukryte skłonności sadystyczne i podnieca ją widok wypatroszonych zwierząt. Odczuwa potrzebę podzielenia się z wszystkimi swoją ekstazą.

Gość gość
nie sądze bo kreauje się na wielką miłośniczkę zwierząt i takie zdjęcia jej nie jarają ale oburzają tylko po co to wklejać

Gość gość
Tak,nadgorliwość w jakiejkolwiek dziedzinie życia jest gorsza od faszyzmu. Ci wszyscy nawiedzeni,czy to ekologicznie czy to religijnie ,jakkolwiek nawiedzeni,są tacy uciążliwi, ale gdyby się jeden z drugim dowiedział,że tylko smalec z psa go uzdrowi to pierwszy psa zaciuka.

Gość gość
zawsze można dać opcję "niewidoczne" na irytujące publikacje znajomych.

Gość gość
ta opcja nie skutkuje o ile nie ma samych zdjęć to pokazują się zdjęcia i artykuły z komentarzami jej i jej znajomych

Gość gość
Teraz jak się kogoś nie lubi to usuwa się go ze znajomych na fb , zamiast po ludzku zepchnąć go ze schodów ;-)

Gość gość
pozyteczniejsze to, niz wklejanie durnych fotek dzieci od poczęcia.

Gość gość
Mozna chyba zrobic "unfollow", czyli nie podazac za ta osoba, ktorej sie jednoczesnie nie usuwa ze znajomych. Swoja droga, ja tego nie rozumiem, jak mozna nie usunac kogos, bo sie obrazi..? To tylko facebook! Ja mialam takich znajomych na fb, ktorzy sie do mnie nigdy nie odezwali. Wywalilam ich, bo po co mi takie "przyjaznie"? Caly ten facebook jest nienormalny! Ludzie wypisuja wszystko o sobie, lacznie z tym, co robia na kolacje i dodaja zdjecia posilkow! Bardzo powaznie mysle o usunieciu konta.

Gość gość
mam gdzies fb ale jez jestem wege i lubie ludzi ktorzy sa wrazliwi na te sprawy , tyle

Gość gość
Kazdy normalny czlowiek jest wrazlizy na cierpienie zwierzat, co nie oznacza, ze nalezy ludzi bombardowac informacjami na ten temat i drastycznymi zdjeciami. Niedawno slyszalam juz o pojeciu "ekoterroryzmu" i musze przyznac, ze cos w tym jest.

Gość gość
ja konkretnie lubie po prostu tych co nie jedza miesa, sa to rozni ludzie aktorzy i nie tylko, nie chodzi mi o wklekanie zdjec, narraa

Gość gość
Wyłącz opcje śledzenia tej osoby, usun pokazywanie postów od niej. Poza tym jesli ma duzo znajomych na fb, to zawsze mozesz ja usunąć ze znajomych, nie połapie się szybko, a jak zajrzy udaj zdziwiona...zacznij sprawdzać, zdziw sie ze faktycznie i powiedz ze moze to przez te zmiany w ustawieniach fejsa cos sie posypało ;)

Gość gość
a filmiki z rzeźni daje bo takie to ja lubię :)