Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiesie

czemu jestes ciagle slaba i zmeczona

Polecane posty

Gość martwiesie

Nie wiem czemu ciagle jestem slaba i zmeczona nawet jak duzo spie, wszystko mnie boli bardzo czesto praktycznie kazda kosc, nie moge sie skupic na niczym, nie mam ochoty ani lezec ani siedziec. Nie mam na pewno depresji poniewaz czuje sie szczesliwa i spelniona, mam ochote robic duzo rzeczy ale nie mam na nie energi:( jestem wykonczona chodz sama nie wiem czym.. robilam wyniki badano moj mocz i krew i z krwia mam wszystko w porzadku sa dobre bardzo wyniki jedynie mam niewielkie bakterie w moczu ale na to pomoze branie furaginu przez kilka tygodni. Czy ktos sie co moze mi pomoc ? :( bardzo prosze A i dodam jeszcze ze nie ciesza mnie nawet marzenia w sumie to nie potrafienawet marzyc bo nie mam sily nawet na to. Ktos moze mi pomoc ? Bardzo proszeee

A hormony Ci zbadali? No k****, to nie forum medyczne, nikt z nas lekarzem tu nie jest więc zastanów się kogo i o co prosisz. Przebadaj się całościowo, jak nic nie wyjdzie to zostaje wizyta u terapeuty i psychiatry.

Gość gość
Powinnaś zrobić badanie tarczycy TSH a jeśli ten wynik będzie w normie to wiele wskazuje ,że możesz mieć depresję tej choroby nie widać a żyć nie daje ,musisz znaleść przyczynę takiego stanu ,powodzenia.

Gość gość
Może zbadaj tarczycę albo może hcv?

Gość kasienkaabccc
tarczyca i cukier do badania

Gość gość
to może być SM

Gość Kindybał_24
ja też miałem podobnie, ale kupiłem porządne wyro z materacem grubym na 22 cm i teraz sie czuje jakbym miał 5 lat mniej :)

Gość gość
Bo masz infekcję grzybiczą. Tak to zawsze wygląda. Poczytaj tutaj, lepszego źródła po polsku nie ma:

Gość gość
www.janus.net.pl/grzybice%20candida.htm

Gość gość
sex na łyżeczkę na śpiocha codziennie rano i minie jak ręką odjął