Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tęcza tęczą ale przeczytajcie o tej sytuacji

Polecane posty

Gość gość

USA: deprawacja dzieci w dzień Dumy LGBT. W gimnazjum w miejscowości St. Leonard w stanie Maryland podczas Dnia Dumy Homoseksualnej zmuszono uczniów do skandalicznego przebrania się i niemoralnych zachowań. Nastolatkowie mieli odgrywać role partnerów homoseksualnych. Uczniowie, którzy nie dostosowali się do wymogów dyrekcji, zostali ukarani negatywnymi stopniami. Nauczyciele z Heritage Middle School podzielili uczniów, a następnie przydzieli im odpowiednie role do odegrania w Dniu Dumy Homoseksualnej. Chłopcy mieli się przebrać za transseksualistów, męskich sodomitów i różnego rodzaju bardziej kobieco wyglądających mężczyzn. Dziewczyny z kolei miały się ucharakteryzować zgodnie z typem „lips stick” lub „lesbian butch”. Uczniowie zostali zobowiązani do odegrania „jednego dnia z życia partnerów ze związku homoseksualnego”. Nauczyciele zachęcali i stawiali wyższe stopnie uczniom, którzy trzymali się za ręce, przytulali i „okazywali sobie niewinne uczucia”. Scenariusz zajęć opracował znany transseksualista Caren Shandel. Na pytanie dziennikarzy dot. obchodu Dnia Dumy Homoseksualnej Shandel powiedział, że „nie spocznie dopóki wszyscy homoseksualiści skrywający się w rodzinach nie ujawnią swojej orientacji homoseksualnej”. Co to ma być? To ja już wolę, żeby tęcza płonęła.

Gość gość
przecież to jest chore :o to całe pedalstwo trzeba leczyć psychiatrycznie!!!!! :o

Gość gość
niedługo pedały wszystkich hetero zamkną w gettach,tak,tak dalej tolerancyjni im pomagajcie swoją ha ha tolerancją.

Gość gość
To że w jednej szkole zrobiono coś takiego nie oznacza to że środowisko homoseksualne to popiera. Zresztą jest coś jeszcze czego nie rozumiem dlaczego kiedy jest artykuł o jakimś zwyrodnialcu który jest homoseksualny to od razu obraża się całe środowisko gejowskie. To że jeden gej okazał się gburem nie oznacza że wszyscy tacy są. Gdyby napisać taki sam artykuł o kimś kto jest hetero to nikt by nie mówił - Heteroseksualiści do gazu, czyż nie?

Gość słoików
Do autora, ta historia jest zmyślona. Nawet nie ma takiej szkoly. Lepiej najpierw sprawdz, potem coś pisz.

Gość gość
przestańcie siać nienawiść i zmyślać te historie!!!! - world peace -

Gość gość
swiat schodzi na psy on jest popierany prze lgbt i to jest wprowadzenie do gender

Gość sloikow
Poczytaj komentarze ty idioto. Artykuł zmyslony.

Gość wulkanizacja prezerwatyw
no też tam byłem i całą tę sodomie z gomorią w radiu pokazywali, to fakt autentyczny prawdziwie opisywany relacjami świadków naocznych, wszystko słyszeli

Gość gość
- A dlaczego kiedy kib ol podpala tęc zę, czy amb asadę, to oska rża się narodo wców? Cze mu, kiedy ktoś jest pat riotą, to lewa ckie peda lstwo nazywa go fas zystą? To ciężka obr aza dla Polaka. Faszyści wymordowali 3,5 miliona Polaków.

Gość gość
ja jako autor tego topiku nie zamierzam nikogo wysyłać do gazu (to straszna śmierć, a ja nie mam prawa decydować, czy ktoś ma żyć, czy nie)- chciałam tylko napisać, że w niektórych miejscach próbuje się wprowadzać siłą nową moralność, np. w Holandii są specjalne dzielnice - getta dla osób heteroseksualnych, które nie popierają homoseksualizmu .. a niektórzy nasi rodacy płaczą za spaloną tęczą (którą po raz n-ty władze stolicy chcą odbudować za pieniądze podatników), ale jak się czlowiek podpalił pod kancelaria premiera, to może o tym raz kiedyś jakieś media wspomniały, a może i nie, na którymś tam miejscu z kolei... homoseksualiści byli na świecie już za czasow Sodomy i Gomory, ale nigdy aż tak bardzo nie piętnowali związków męsko-damskich- tzn. tych, z których biorą się dzieci i nasz gatunek wogle istnieje

Gość gość
Faszyści wymordowali 3,5 miliona Polaków. pierwsze słyszę mnie w szkole uczyli ze naziści mordowali a nie faszyści

Gość wulkanizacja prezerwatyw
Eee tam to irokezi i paunisi byli, nie sluchaj lewackich kalumi

Gość gość
a ja czytałam że znaczna większość pedofilii jest właśnie z kręgów homoseksualnych ! tak więc nie będę ich tolerować ani wspierać

Gość gość
who oficjalnie uznało pedofilię za orientację seksualną - a nie zaburzenie - dnia 31 października 2013

Gość gość
jak by ktoś się dobrał do mojego dziecka to zabije gołymi rekami, orientacje i m dam ! skąd to się bierze ? jak temu zapobiegać ? jak uratować świat ?

Gość gość
Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników NSDAP Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich co łaczy te dwa 2 narody socjalizm a dokładnie lewica i dla tego stalin wspierał Hitlera szkolił i dostarczał bron

Gość gość
wspierał i jak na tym wyszedł he ?

Gość gość
najpierw byl faszyzm, ktory przeksztalcil sie w nazizm Nazizm = faszyzm niemiecki. Ja się tak uczyłam. Różnił się tym od faszyzmu włoskiego, że: - był bardziej rygorystyczny, - w nazizmie występował rasizm, nacjonalizm i antysemityzm, - w naziźmie dążono do zniszczenia innych narodów.

Gość gość
to tak samo jak komunisc widzieli wszędzie wrogów i chcieli zeby cały swiat byl komunistyczny

Gość gość
no właśnie, to tak jak pedały, ktoś nad nimi nie naskakuje i nie podnieca się, że jacy to oni są super, że sobie w kichy pchają, a oni wyzywaja od homofobów i faszystów... a sami jak sie zachowują?