Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki rozmiar kombinezonu nazime

Polecane posty

Gość gość

dla 4 miesięcznego niemowlaka ,zaczyna nosic ubranka w rozmiarze 68 i zastanawiam się czy jest sens kupować taki kombinezon czy może od razu 74 .Tylko z kolei zastanawiam się czy się w nim nie utopi co radzicie

Gość gość
kombinezon zawsze nr wiekszy, w koncu ubierzesz go na cos a w tym przypadku 68 moze byc za ciasny

Gość gość
Chciałam zadać bardzo podobne pytanie. Mam termin porodu na Wigilię :) I też zastanawiam się nad kombinezonem. Jaki rozmiar, żeby przez zimę wynosić?

Gość gość
na pewno nie kupuj 56, kup 62, ktory pewnie i tak pod koniec zimy bedziesz musiala wymienic na wiekszy

Gość gość
do ostatniego wpisu-ja bym kupila 62 spokojnie wystarczy chyba ze dzieciak będzie naprawdę duzy

Gość gość
moja teraz wchodzi w 74, dostalam kombinezon na 74, ktory jest akurat ale za chwile bedzie za ciasny i bede musiala porozgladac sie za 80

Gość gość
ja tez bym kupila większy czyli 74 ,bo jak już ktoś pisal ubierasz go na ciuszki a dwa nie powinno się w zime ubierać za ciasno a tybardziej dziciatko które lezy .Nogawki mogą być trochę za długie ale dzieciak i tak podejrzewam będzie rzadko wyciadany z wozka itp

Gość gość
mam podobny problem dziś moja mama przyniosła dla malej kombinezon roz.74 ale powiem szczerze ze jest jej za duzy o ok 20 cm i chyba będę musiala kupic mniejszy -jak myslicie

Gość gość
Numer wiekszy kup bo 68 Moze byc niedlugo za maly

Gość gość
ja osobiscie nie jestem za kupowaniem ubran dzieciom na wyrost ,ale z kombinezonem bym się nie zastanawiala sa za drogie żeby je co 2 mce wymieniac smialo kup rozmiar wiekszy