Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzeszna zakonnica

Kolega do pieprzenia_można tak

Polecane posty

Gość grzeszna zakonnica

jestem sama od ponad roku, po trzyletnim związku. Nie mogę się zakochać. Kochałam tylko raz w życiu. A CHCE MI się kochać. Mam na oku pewnego faceta, ale podoba mi się on tylko wizualnie... jak na razie... (ale wątpię by coś uległo zmianie w tej kwestii) no i co mam zrobić? znaleźć sobie takiego kolegę do pie prze nia ? czy tak robią dorośli wolni ludzie jeśli nie mogą znaleźć swojej połóweczki, serduszka, sensu życia? ; > jestem w celibacie od ponad roku już mnie to irytuje.

Gość grzeszna zakonnica
ktoś mi powie czy tak można?

Gość gość
można

Gość grzeszna zakonnica
heheh, obawiam się, że mogę być postrzegana jako łatwa. Ale to dla mnie tylko potrzeba fizyczna

Gość gosc 1
tak robią.. bo po ,,pieprzeniu" moga racjonalnie pomyslec w koncu I szukac wartosciowego faceta

Gość gość
zalezy ile masz lat i ile ten facet ;)

Gość gość
teraz sa dziwne czasy , jesli kobieta jest dziewica to uwazana jest za dziwadlo , a jesli zas lubi seks i ma kogos do tych spraw to zas jest dziffka ........

Gość grzeszna zakonnica
że różnica wieku jest spora (ponad 10 lat) ale oboje jesteśmy wolni

Gość gość
a czy ten facet ma na imie włodzimierz?

Gość grzeszna zakonnica
bez że*

Gość gość
a czy ten facet ma na imie włodzimierz?

Gość grzeszna zakonnica
nie heheh :D ale równie ładnie :D

Gość grzeszna zakonnica
to prawda, dziwne czasy teraz ale nie wiem czy moje zachowanie można nazwać puszczaniem się, ponieważ znam tę osobę, lubię ją, podoba mi się ona, jest zdrowa i gdyby do tego doszło to w normalnych warunkach czyt. sypialnia. Jest to przemyślane zachowanie, nie kwestia impulsu, mimo to nadal się nad tym zastanawiam...

Gość gość
zrób to ;) tylko sama nie proponuj sexu, kuś go i zmuś go zeby on ci zaproponował. w ten sposób nie wydziesz na dziwke czy puszczalską

Gość grzeszna zakonnica
hehe nie no jasne, że nie ja bym proponowała aż tak nie jestem zdesperowana :D trochę się obawiam, w tym naszym państwie nie toleruje się chyba takich zachowań a jeszcze kiedyś by się to wydało

Gość faaaaaaassss
grzeszna zakonnica - powiem Ci tak ze strony faceta, byłem w takim układzie z kobietą w zasadzie spotykaliśmy się tylko u niej w weekendy, nie traktowała mnie poważnie chodziło jej o seks, a że zawsze ze mną miała orgazmy to ta znajomość trwała aż sobie kogoś nie poznała potem trochę narobiła głupstw ale nie chcę o tym pisać to jej życie nie moje, po tym wszystkim inaczej na nią patrzę, wiem że porządna nie jest mimo iż taką udawała ale nie mieszkamy w jednym mieście nie widuję jej więc mam to gdzieś poza tym mam obecnie dziewczynę na stałe :).

Gość gość
ksiendza sie spytaj

to czy tak mozna czy nie oceniasz sama a nie pytasz takich jak my tu:O jesli uwarzasz,ze chcesz to nie ma przeszkod

Gość faaaaaaassss
Kobiet co tak robią jest wiele nie przejmuj się, ja nie pierwszy raz byłem w seks układzie :), tylko zachowaj to dla siebie i kolega niech też pary z ust nie puszcza i będzie ok :), moja poprzednia tego typu dziewczyna nawet na mieście się ze mną nie pokazywała...

Gość gość
kacik kuref i kurfiarzy

a co Cie obchodzi co sie toleruje a czego nie? To Twoja sprawa co robisz,nikt nie moze Ci nic narzucac ani zabraniac bo sama kierujesz swoim zyciem:-)