Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałam się w Bolku Zdunie

Polecane posty

Gość gość

imponuje mi swoją odwagą, garniturem i podkreślaniem, iż nie jest słoikiem... podejrzewam, że nie zna smaku mirabelek ni szczawiu, Boluś odezwij się

w Bolku z Warząchewki? tym skromnym, inteligentnym mężczyźnie, który mógłby mieć każdą kobietę, ale wieczory (a nawet całe dnie) woli spędzać w wirtualnym świecie zaszczycając nas swoją obecnością na kafe i umieszczając fascynujące, skłaniające do głębokich przemyśleń posty, które czytamy z wypiekami na twarzy?

a czy Ty znasz smak i zapach oraz jak smakuje mała gruszka, jako owoc na miedzy i nazywa się ulęgałka ?

Gość gość
właśnie w nim, ja dostaję wypieków również pomiędzy nogami

Gość łukasz21z
a mnie troszeczkem kochasz?

Gość gość
Bolek zawrócił w głowie już niejednej :D

za szczenięcych lat bardzo dokładnie poznałem wieś , wieś bez światła w czasie wakacji i po burzy, życie na wsi wiele uczy , jak sobie radzić w różnych sytuacjach, poznałem wielu twardych facetów, którzy potrafili sobie poradzić w wielu bardzo ciężkich sytuacjach a Wy kobiety zostawiłyście tych twardych facetów na wsi, jednak COŚ Was ciągnie do tych mięczaków z miasta, czy to COŚ nazywa się 'pieniądze' a może jeszcze coś innego ?

jakkolwiek TO się nazywa, ty tego Bolek nie masz więc pogódź się z żadna na ciebie nie poleci bo jesteś w k u r w i a j ą c y jak wrzód na d u p i e

Gość gość
pieniadze to i z hektarów są, a Bolek nad Wisłą wszystko na ogrzewanie zimą wyda

Gość gość
a czemu on nie ma żony?

Wenezółela nie musisz mnie radzić lub doradzać , swój rozum mam i postępuję według własnego schematu, skoro Ty i inne kobiety mnie olały i nie chciały za męża i ojca rodziny to dzwonię na pewien numer telefonu i umawiam się na wizytę jak do lekarza lub do fryzjerki , kobieta zadbana i bardzo piękna, robimy razem to na co mamy ochotę, zostawiam kobiecie kwotę 250 PLN, Ona jest zadowolona i ja również i umawiamy się na kolejny numerek , nie płaczę z powodu samotności tak jak Ty !

Gość gość
a hifa masz?

nie zakładaj bolku że ja płaczę z powodu samotności, wytłumacz mi tylko mitomanie, w jakim celu się z ową panią umawiasz?? co robicie? gracie w szachy? no bo co kastrat ma robić z prostytutką? ja sugeruję umówić się do lekarza właśnie! psychiatry.

nie mam i z racji wykonywanej pracy co kwartał przechodzę bardzo dokładne badania lekarskie zakończone wizytą u lekarza medycyny pracy

Gość gość
a nie boisz się, że pani da ci jednak tego hifa kiedyś?

Gość gość
Bolek ma narządy rozrodcze męskie i żeńskie. Tak pisał kiedyś na forum.

' no bo co kastrat ma robić z prostytutką?' hahaha, bawimy się w chowanego i za kotarą pokoju się chowamy a oprócz tego gramy w zielone słuchając piosenek Młynarskiego haha

czy Wy macie pojęcie jak prostytutka jest rozpromieniona, gdy widzi na własne oczęta obojnaka z vaginą i kindybałem ? to chce spróbować wszystkie opcje i za darmochę

Gość gość
bolek ale ty jestes glupi na budowie sie chodzi w kasku to by cie cegla w pusty lep nie jebla 250 zl za chwilke dupczenia ja mam kobiete w domu mam ugotowane posprzatane uprane i sex kiedy chce nie musze dzwonic i jestem szczesliwy i bogatszy o te 250 a ty jak zostaniesz bez pracy czego ci nie zycze to albo zostaniesz g****icielem albo konio bujca bo te 250 raczej se nie naczepiesz a puzniej w kryminale to za fajki twoja dupke beda r****c

Gość gość
Bolek, a ty sam sobie masz możliwość włożenia?

' a ty jak zostaniesz bez pracy czego ci nie zycze ' dzięki za życzenia świąteczne ale nie jest źle, mam własną firmę i na dzień dzisiejszy i tylko dzisiaj mam przychód 230 tys. PLN rośniemy !

tak, Bolek wiele rzeczy pisał, tyle że one się nawzajem wykluczają może i pisał że jest obojnakiem, ale kiedyś czytałam topik w którym wyznał że miał wypadek i amputowano mu narządy pisze że jest rodowitym warszawiakiem i kpi ze "słoików" podczas gdy sam pochodzi ze wsi niby jest biznesmenem, ma parę pensjonatów etc, później sugeruje że pracuje w służbie bezpieczeństwa raz pisze że brakuje mu kobiety innym razem pisze jaki jest samodzielny, obraża kobiety i gardzi nimi arek ewidentnie ma jakieś zaburzenia - nadmierna, patologiczna skłonność do fantazjowania, mitomania - to można dostrzec nawet jak się nie jest psychiatrą a co najgorsze ten świr czasem próbuje "tłumaczyć" kretyństwo swoich postów tym że po całym dnu cięzkiej pracy lubi sobie popisać głupoty na kafe

Gość gość
ponawiam pytanie- czy masz możliwość sam sobie włożyć narządy meskie w żeńskie?

'Bolek, a ty sam sobie masz możliwość włożenia?' natura nam facetom nie pozwoliła aby sobie dobrze zrobić

Gość gość
Już wiem jak to było. Bolek miał vagine i penisa po tym wypadku na budowie wycieli mu penisa i została tylko vagina :o

widzę że nie przepuści żadnej okazji by po raz kolejny pochwalić się ile ma hajsu... i ten kretyn śmie dziwić się że żadna na niego nie spojrzała?? pewnie nawet d z i w k i patrzą na niego z obrzydzeniem

Wenezółela a dlaczego Ciebie pociągają tematy, gdzie są bzdury ? czy z uwielbieniem lubisz bzdurami zajmować jak detektyw Watson ?

Gość gość
14.11.13 Bolek Zdun czy Wy macie pojęcie jak prostytutka jest rozpromieniona, gdy widzi na własne oczęta obojnaka z vaginą i kindybałem ? to chce spróbować wszystkie opcje i za darmochę z tego wynika, że jesteś podwójnie obdarzony, i wydawało mi się, że może sam sobie aplikujesz pipetę do probówki

jasne, kobiecie nigdy nie odmówię bzykania gdy mój kindybał ma paraliż wzdęcia i do przodu na baczność marsz

Gość gość
bolek tam gdzie ci pedaly wkladaja czlonka to nie jest wagina to jest o***t ktos cie wprowadzil w blad