Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdi711

alergolog dziecięcy krakow

Polecane posty

Gość magdi711

Witam czy moze mi ktoś podac namiary na jakiegos prywatnego dobrego specjaliste od alergologii i dermatologii dziecięcej gdyż mam 3msc synka ma wysypke na ciele i czerwone plamki na szyi najlepiej żeby to był ktoś kto przyjmuje w NOWEJ HUCIE z góry dziękuje za odpowiedzi

Gość gość
A czym karmisz synka? Cyckiem czy mm? Bo jak cyc to sprobuj nie jesc rzetworow mlecznym ser,jogurt,smietana, trzeba patrzec bo nawet w szynce moze byc mleko. A jak mm to zmien na bebilon pepti. Zdrowia dla maluszka.

Gość goscuwa
Dr Mariusz Miśtal wyprowadzil moja corke z alergii, rondo Grzegorzeckie te okolice - super pediatra

Gość magdi711
Karmie dziecko tylko nutramigenem 1 termin ma dopiero na 11 grudnia wiec potrzebuje konsultacji jak najszybciej

Gość magdi711
A czy do tego dr Misztala ma pani jakies namiary? Czy to jest prywatny gabinet?

Gość magdi711
przepraszam Miśtala

Gość mio mao
w hucie przyjmuje dr Targosz ale nie wiem czy jest dobra, wiem że doświadczona bo sama do niej chodziłam jako dziecko.Poszukaj sobie opini w necie. Spróbuj też podawać probiotyki /zerknij na www.latopic.pl/.Ja swoim córkom podawałam w pierwszym półroczu-bo obie miały alergię na mleko.Ale podstawą była moja dieta bezmleczna -póxniej też dzieci.powodzenia

Gość kotkot
polecam panią doktor B. Krobicką...wiem, że na pewno przyjmuje w Larmedzie na Lwoskiej, mają godziny przyjęć na stronie http://larmed.com.pl/

Gość gość
Hej, ja też szukam dobrego alergologa :(

Gość gość
Tylko dr Rembiasz na Strzeleckiej. Ma też chyba prywatna praktykę ale to musisz poszukać w necie. Albo podejdź do niej i między pacjentami zapytaj czy nie przyjęła by Cię bo masz poważny powód z małym dzieckiem. Pracuje też na oddziale w szpitalu jak trzeba zrobić konkretną diagnostyke zajmie się Wami najlepiej.

Gość gość
Ja byłam niedawno w http://alergomed.com.pl/ i zrobili mi potrzebne badania. Jestem zadowolona z obsługi dlatego mogę polecić.