Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartosz Młynarczyk

Zakup kostki brukowej

Polecane posty

Gość Bartosz Młynarczyk

Póki co jest jeszcze bardzo ciepło i chciałbym pomyśleć nad położeniem kostki brukowej. Mieszkam w Kielcach, szukam jakiegoś dobrego producenta. Byłbym jednak wdzięczny za jakieś sugestie, gdzie szukać w moim rejonie?

Gość Marcin Pu
Ja mieszkam pod Kielcami - w Morawicy i podjazd robiłem z Bruk Betu - jest ich salon w Kielcach wogóle. Dużo nie wyszło, za transport nic nie policzyli, a z kostką nic się nie dzieje, a leży już drugi rok.

Gość Bartosz Młynarczyk
Zdecydowaliśmy się na model Tegula z bruk betu. Pojechaliśmy, obejrzeliśmy i właściwie od razu się zdecydowaliśmy. Kostka wygląda bardzo fajnie, ciekawie żona to zaprojektowała żeby ułożyć. Kostki różnej wielkości, idealnie wpisały się w zabudowę i w roślinność dookoła.

Gość Rumpert
U mnie na posesji na podjeździe leży nawierzchnia Detalit. Żona wybrała i powiem szczerze, że prezentuje się elegancko.Kostki nie są duże, ale jak to uznała moja żona - mają bardzo duże możliwości aranżacyjne. Na szczęście póki co zimy nie ma, ale mam nadzieję, że nawet gdyby spadł śnieg, to na wiosnę będzie ona wyglądać tak ładnie jak teraz.

Gość gość
Ja też szukałem i trafiłem na serwis https://www.producencibetonu.pl/. Tam jest dużo firm, które zarówno produkują, jak i dostarczają kostkę brukową. Można więc śmiało szukać dostawców z okolicy.

Gość gość
hej, ja moge polecic ci te kostke www.gramar-kostka.pl kupowalem od nich rok temu i jestem naprawde zadowoolony ;)

Gość gość
Kazdy zachwala to co ma sam. Ja np jestem bardzo zadowolony z kost-betu. Solidna kostka do tego bez przesadoznych cen.

Gość Gdaniec

wybór prosty, semmelrock działa naprawdę szybko sprawnie ich kostki brukowe są naprawdę przyjemne dla oka https://www.semmelrock.pl/zastosowanie/ogrodzenia-murki/

Gość Akapaq

Pełna zgoda, semmel zajmuje się tym już chyba od wieków - naprawdę dobre wizualnie

Gość Sanbong

Koniecznie sprawdź sobie bo drogbruk mają takie rzeczy, których potrzebujesz - kostka na każdą porę roku!

Gość Cypeks
Dnia 1.06.2019 o 14:56, Gość Sanbong napisał:

Koniecznie sprawdź sobie bo drogbruk mają takie rzeczy, których potrzebujesz - kostka na każdą porę roku!

Przeglądałem dzisiaj ich stronę internetową i z tego co wyczytałem to firma rodzinna z pełnym polskim kapitałem – to się ceni. Produkty też mają bardzo fajne, jest w czym wybierać

Gość Vambroz

Kostke brukową wybieram tylko w drokbruk, u nich zawsze warto zakupywać takie przedmioty bo powoli się rozwijają a mają naprawdę świetną ofertę

Gość Coral
Dnia 6.06.2019 o 12:37, Gość Vambroz napisał:

Kostke brukową wybieram tylko w drokbruk, u nich zawsze warto zakupywać takie przedmioty bo powoli się rozwijają a mają naprawdę świetną ofertę

Masz chyba na myśli drogbruk. Napiszę coś o nich wieczorem, bo dzisiaj przyjeżdżają do mnie projektanci z tej firmy ;)

Gość Pogodon
Dnia 10.06.2019 o 08:21, Gość Coral napisał:

Masz chyba na myśli drogbruk. Napiszę coś o nich wieczorem, bo dzisiaj przyjeżdżają do mnie projektanci z tej firmy 😉

chyba drogbruk! ale tak, slyszałem o nich i mam zamiar coś od nich wziąć w końcu.

Gość Coral

Hej, wracam po prawie tygodniu i chciałam co nieco opowiedzieć o firmie Drogbruk. Przyjechali do mnie projektanci 10 czerwca, szybkie ustalenia przy herbacie i bardzo szybko wzięli się do pomiarów. Nie trwało to długo: wszystko spisali, wyszkicowali, a ja dostałam kopię. Naprawdę przemili Panowie i widać że profesjonaliści, opowiadali że to rodzinna firma z polskim kapitałem – więc ogromny plus. Zapewnili, że kaucja jest w 100% zwrotna, a ścieżka decyzyjna jest naprawdę krótka, bo firma nie jest duża. Czekam na pełny projekt i wizualizację, a także na termin (ma być wyznaczony niedługo). Ogółem nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało finalnie, ale sama realizacja na bardzo wysokim poziomie, a patrząc po zdjęciach spodziewam się, że finalny produkt przejdzie moje oczekiwania ;) Po prostu, polecam.

Gość gilda
Dnia 16.06.2019 o 19:13, Gość Coral napisał:

Hej, wracam po prawie tygodniu i chciałam co nieco opowiedzieć o firmie Drogbruk. Przyjechali do mnie projektanci 10 czerwca, szybkie ustalenia przy herbacie i bardzo szybko wzięli się do pomiarów. Nie trwało to długo: wszystko spisali, wyszkicowali, a ja dostałam kopię. Naprawdę przemili Panowie i widać że profesjonaliści, opowiadali że to rodzinna firma z polskim kapitałem – więc ogromny plus. Zapewnili, że kaucja jest w 100% zwrotna, a ścieżka decyzyjna jest naprawdę krótka, bo firma nie jest duża. Czekam na pełny projekt i wizualizację, a także na termin (ma być wyznaczony niedługo). Ogółem nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało finalnie, ale sama realizacja na bardzo wysokim poziomie, a patrząc po zdjęciach spodziewam się, że finalny produkt przejdzie moje oczekiwania ;) Po prostu, polecam.

Dziękuję za polecenie Drogbruka. W lipcu miałam rozeznanie, oględziny i pomiary i mam już świetnie zrobiony podjazd z kostki brukowej. Wcześniej była tragedia bo miałam piach i żwir - teraz od razu czuć że np mniej kurzu się nosi po domu. Świetna i szybka realizacja, piękny projekt i kostka wysokiej jakości

Gość pakko

Rozważamy właśnie z żoną inwestycję w nasz plac przed domem bo widzę że klienci Drogbruka zadowoleni :)

Gość uh324
Dnia 21.09.2019 o 12:22, Gość pakko napisał:

Rozważamy właśnie z żoną inwestycję w nasz plac przed domem bo widzę że klienci Drogbruka zadowoleni :)

Projekt robią za darmo, otwarci na potrzeby klienta, słuchają doradzają to i ciężko nie byc zadowolonym, ja im daje mocna piątke

Gość Romek

Mielismy juz wszystko na tarasie i bylo drewno i zwirek (najgorzej przy zwierzetach masakra) i kostka jednak kostka, drogbruka polecam i jeszcze pare innych producentow wartych uwagi. Kostke najlepiej w ciemnym kolorze u nas sie taka sprawdza