Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat a wciąż wyglądam jak licealistka

Polecane posty

Gość gość

waga podobna, z twarzy się nie zmieniłam, nie pije,nie pale, nie ćpam, jestem wegetarianką

Gość gość
mam podobnie ale nie narzekam :)

Gość Sandy312
No i bardzo dobrze, ciesz się! Może to przykład tego, że jednak zdrowy styl życia bardzo się opłaca.

Gość gość
Tak się tylko Tobie wydaje ...Starość nie radość -młodość nie wieczność...

Gość tiktakamidac
tez tak miałam, ale po 33 roku zycia nastapil drastyczny rozkład pomimo is tak jak ty, nie pije, nie pale, nie cpam itd. tez się cieszyłam, a tu nagle......tragedia. niestety nie da się zatrzymać rozkładu :(

Gość gość
a ja mam 27 i mimo, że urodziłam dziecko to mam podobnie... zależy od fryzury, ale czasem nie chcą mi sprzedać piwa w sklepie (mimo, że na palcu mam obrączkę) a jak chodziłam w ciąży to baby się na mnie patrzyły jak na puszczalską 15 latkę, mimo, że miałam prawie 26 :P

Gość gość
Ja mam podobnie a mam 28 lat z jednej strony fajnie wygladac tak mlodo ale jest tez druga strona medalu w mom przypadku. Mam 9 letniego syna wiec jesli ktos nie wie mysli ze to moj brat. No i jak chodze do szkoly czuje sie dosyc dziwnie poniewaz wszystkie mamy wygladaja tak. Dojrzale...;) na poczatku jak mnie nie znaly uwazaly za....gowniare;)

Gość gość
ja mam 27 lat, drugie dziecko w drodze a patrzą na mnie jak na nastolatkę. Ale nie złoszczę się tylko mi sie chce śmiać. O dowód jestem proszona prawie za każdym razem kiedy kupuje nawet Lecha shandy itp.

Gość gość
Taa a ja mam 45 a wyglądam na max 17 . I co zatkało kakało . Już Wam się we łbach od tych idiotycznych seriali popie rdo liło

Gość gość
sama młoda buzia nie wystarczy, to bardziej kwestia braku stylu, ubioru, fryzury. włosy związane w ogon, t-shirt z napisami, legginy, tanie buty i torebka, tandetna biżuteria marki glitter itp. ------------ poza tym zamiast "narzekać", to korzystajcie, bo w pewnym momencie zaczniecie się "sypać"w wieku 30u paru czy 40u lat i dorównacie koleżankom, które teraz wam zazdroszczą i bedzie tragedia- naprawdę trudno jest zaakceptować takie zmiany jak długo się było pięknym i młodym.

Gość ja mam podobnie tyle żem facet
:P Dobiegam trzydziestki a wyglądam jak...student, i wcale nie narzekam, gustuję w młodszych kobietach i dobrze na tym wychodzę :P

Gość Tadeusz_lat_101_emeryt
ja mam 101, a ostatnio w sklepie Pani sie mnie pytała o dowód i żebym sie nie spóźnił sie na zajęcia do gimnazjum :( dodam, że to chyba muszą być dobre geny bo moja pra pra wnuczka, która ma 18 lat jest często zaczepiana i sie jej ludzie pytają do jakiego przedszkola chodzi :(

Gość Tadeusz_lat_101_emeryt
no masz ci wyszedłem na klatkę po ziemniaki, a sąsiadka sie mnie pyta "chłopczyku" czy nie chcesz cukierka ? :(

Gość gość
moja znajoma jest po 40tce. jest chuda, ale w taki sposób jak 11latka- uda jak patyki, zero tyłka. jak się kręci po podwórku ubrana w szorty i top, cienkie mysie włosy związane w ogon i przyjdzie ktoś obcy, to jest "zawołaj mamę, bo mam dla niej paczkę" itp :D a z twarzy wcale rewelacyjnie nie wygląda. to nie zawsze jest komplement, więc się podniecajcie- ludzie was oceniają na podstawie jednego rzutu okiem i widzą całokształt typu niski wzrost, młodzieżowe tanie ciuchy, fryzurę typowej gimbazy i już mózg wydaje werdykt

ja mam dopiero 21 lat, ale bardzo przypominam Selenę Gomez tzn. baby-face i niestety ale wg innych wyglądam na 15 lat. Na studiach nikt nie traktuje mnie poważnie, bo patrząc na mnie odnoszą wrażenie, że rozmawiają z gimnazjalistką. Bez dowodu ani rusz. Zawsze jest potrzebny...

Gość gość
Juz sie odezwala zawista paszczurzyca:D ktorej zapewne wiek tez myla ale o 10 lat wiecej daja;) Bo o niczym innym ta wypowiedz nie swiadczy....Dla twojej wiadomosci ja mam 30 lat i nie ubieram sie w tanie ciuchy i adidasy....Ubieram sie w eleganckie sukienki i chodze w szpilkach....czyli kobieco....a i tak daja mi 10 lat mnij;) Wiedz idz pluc jadem gdzie indziej