Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyłość brzuszna

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie kobiety czy z taką otyłością mam szanse na normalny związek?

masz szanse ;) niekótre kobiety lubia Misie:classic_cool:

Pytanie jest takie : Czy chcesz coś z tym zrobić czy nie :) Wbrew pozorom schudnąć jest bardzo łatwo, jeśli wiesz od której strony do tego podejść.

Gość gość
taka otyłość wygląda tak "szczupłe nogi i ręce i bęben w okolicy pasa

Gość gość
pompki! codziennie kilka razy

Skoro kobiety lubią misie, to panowie pewnie też. Chociaż będą mieli utrudnione zadanie, bo natura tak nie chciała. :( Gdy misie lubią dzieci Wtedy już nie zobaczą swoich jajek, nie że brzuch będzie zasłaniał, tylko że będą one wyrwane razem z korzeniami

tytlko ze te zelowe misie nie mają brzuszków 😭

... A jak się schylisz to wisi Ci tłuszcz? możesz go złapać garściami ? Możliwe, że masz opuchnięte podroby lub matka natura Cię uszczęśliwiła taką sylwetką. Dobra wiadomość jest taka, że możesz coś z tym zrobić. Napisz tylko jak jest z tym tłuszczem.

Gość gość
jak siedzę mogę złapać tłuszcz, jak się schylę też, boki też mam takie typowa opona wokół pasa

Gość nn z kawą
Napisz tylko jak jest z tym tłuszczem. x :D :D kocham kafe :classic_cool: 🖐️

kurcze ja tez ostatnio złapałam oponkę na brzuchu :O czuję się z tym okropnie 😭 ale jest pewnosc ,że za tydzień będę miała intensywne cwiczenia w formie seksu ;) wiec powinnam zgubic tą oponkę:classic_cool:

mnie nie potrzebna oponka stąd moze na zimę lubie miec koło siebie Misia:classic_cool:

Gość gość
zależy jak wpadne do wody jak nogami do góry to unosząca mnie opona mnie utopi

Dużo prościej będzie spalić ten balast niż znaleźć kogoś kto Cie zaakceptuje :) Oczywiście chodzi mi o efekt długoterminowy. Są dziewczyny i to mnóstwo, które widzą wnętrze człowieka ale wiesz... Z kaloryferem będzie łatwiej znaleźć dziewczynę, którą wybierzesz właśnie Ty :) Zaczynamy od wzmocnienia mięśni brzucha. Masz lekkie nogi więc możesz robić A 6 W ale bardziej polecam abs. Wpisz w wyszukiwarce - abs i pierwszy filmik , który Ci się pojawi to będzie właśnie to. Do tego zobacz trening Tabata. To najszybsze i bardzo skuteczne systemy na początek. Po kilku tygodniach zobaczysz wyniki. Pamiętaj też żeby jeść co 3 godziny z zegarkiem w ręku. W ten sposób przyspieszysz metabolizm. po więcej informacji o diecie odsyłam do k f d Pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
dzięki spróbuje

v34 mnie nie potrzebna oponka stąd moze na zimę lubie miec koło siebie Misia [:classic_cool:] ­ Puszystego? :D

v34 ale masz na myśli takiego owłosionego misia ;)czy może takiego z oponą ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To prawda to jest obrzydliwa otylosc ,czest te kobiety maja bardzo waskie biodra,zero talii,zero tylka tylko ten beben.Nie wyobrazam sobie dotykac tego budyniu i galarety!!

To co napisałem, jest na poważnie. Pamiętaj, żeby nie było ani JEDNEGO odstępstwa od diety a będziesz leciał około 3 kg tygodniowo. Kończymy z chipsami, frytkami, napojami gazowanymi, fast foodami i bułkami a zastępujemy je ryżem i kaszami. Prowadzę właśnie jednego takiego kolegę otyłego no i najbardziej stabilne spadki to własnie 3 kg tygodniowo

No dobra, przez 10 tygodni zgubisz 30 kg i co dalej? jak chcesz to utrzymać? :classic_cool:

Spadki po jakimś czasie się zatrzymują. Schodzisz po prostu wolniej bo większość wody już spłynęła i palimy sam tłuszcz. Co do utrzymania to faktycznie jest trudniej ale jak zobaczysz fajną kratę u siebie to jest to naprawdę motywacja :) ... No ale jesteśmy na forum o bzykaniu i od siebie napiszę, że szczuplejszy na duuuużo lepszą kondycję w łóżku :D

uuu od bojlera do kaloryfera to mu upłynie :classic_cool: a przez ten czas ścisły seksualny post?:P

Wystarczy zgubić sadło i krata się sama pojawi? 😴

"że szczuplejszy na duuuużo lepszą kondycję w łóżku" ­ A ja słyszałem że kto nie ma brzucha ten kiepsko ru​cha :classic_cool: