Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyłość brzuszna

Polecane posty

Nie wiem jak to jest ale ja lepiej bzykam bez brzucha heh no i dłużej. Krata pojawi się po kilku miesiącach robienia abs lub miesiącu-dwóch a6w

Widzisz u mnie jest wybór. Krótko, długo, bardzo długo. Szybko, wolno, tantryczny. Do wyboru do koloru . Tylko brać heh

Left a szybko sie regenerujesz po każdym ?:classic_cool:

i dodaje🌻 (musiałem sobie przypomnieć jak to się robiło juz:|)

Lewy: - po pierwsze aw6 nie jest wcale najskuteczniejsza metoda na kaloryfer - tluszcz nie spala sie miejscowo i ten mit zostal juz obalony lata temu - po drugie brzucha nie spala sie poprzez cwiczenia brzucha, a ogolnorozwojowe, to organizm decyduje skad tluszcz bedzie spalac, a nie osoba cwiczaca. - po trzecie, nie trzeba jesc co 3h, to jest kolejna bajka, sluszales kiedys o diecie intermitent fasting ? wystarczy jesc 4h dziennie odpowiednia ilosc kalorii. Wiec to kolejny mit. sam bylem przez ostatnie 6 miesiecy na diecie ckd, do tego tabata, cross fit i silownia 3x w tyg. zrzucilem ponad 15kg tluszczu, a co ciekawe, przybylo mi tkanki miesniowej, wiec kompozycja ciala zmienila sie diametralnie. dziekuje

Ciężko powiedzieć czy szybko. Żona nigdy nie pozwoliła na poprawki :(

dobra Slavery dzieki za wykład🖐️ a teraz poka ten kaloryfer:P Left eeee widzisz :P a niejeden Misio miałby szanse :classic_cool:

WQeź pod uwagę to, że facet raczej nie ćwiczy więc trening inaczej na niego podziała. Nie napisałem o tym, że trening brzucha spala tłuszcz miejscowo. Taki trening utwardzi tylko brzuch a tabata z dietą przyspieszy metabolizm za czym pójdą spadki.

... i czy uważasz , że ckd jest odpowiednia dla początkującego ?

Taka dieta cykliczna polegająca na zaszokowaniu organizmu i wprowadzeniu go w pewien stan kiedy organizm uczy się pozyskiwać energię z zapasów tłuszczu. Jest to dieta bardzo rygorystyczna i wymagająca dosyć dużej wiedzy o odżywianiu ale za to bardzo skuteczna.

Ja nie powiedziałem, że polecam ckd dla początkującego, tylko że tę dietę stosowałem. Z własnego doświadczenia nie zalecam tez a6w, choć doszedłem do 40 dnia za 2 razem, a do 36 w każdym innym podejsciu, to jedynie co zauważyłem ogromne zmęczenie psychiczne tym treningiem. Teraz robie brzuch 2x w tygodniu, i efekty wyśmienite w połączeniu z wyżej wymienionymi formami treningu. v34, a co ja eksponat żeby wszystkim nagle brzuch pokazywać ? nie dla psa kielbasa :classic_cool:

Sorry za pomyłkę, nie mówę, że a6w dało tylko zmęczenie psychiczne, bo efekty były super, ale te same efekty można osiągnać znacznie mniej się obciążając

mialam racje mowiac, ze nie potrzeba chodzic za daleko... po co klikac na fitnes/ diety ... itd... szukac.. dyskutowac.... na ero wszystko jest :P:D

Gość gość
Heh można śmiało stwierdzić,że seks to taka forma interwałów :D