Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy ta ciaza wreszcie sie skonczy

Polecane posty

Gość gość

to 30 tydzien. tak strasznie mi sie ciagnie.. w dodatku mecza mnie bezbolesne skurcze. jestem juz zmeczona niepokojem o przedwczesny porod, o zdrowie dziecka, oszczedzaniem sie. chyba jestem jedyna ciezarna ktora ma dosc tego stanu. choc ruchy sa przyjemne to nie powiem zeby wszystkie. kazdy dzien jest taki sam. pobudka, sikanie,polegiwanie tv, obiad tv,tv.. tv.. eh

Gość gość
nic nie czytasz? nie rozwijasz się? mogłabyś ten czas wykorzystać na naukę (np. języka) nie próbowałaś robić jakiś robótek ręcznych?

Gość gość
o rany ja bym tak nie mogla.. nie masz znajomych zeby wyjsc, zeby przyszli do Ciebie, nie mozesz czytac, uczyc sie (dziecku tez sie to przyda) spaceruj, czytaj nawet poradniki o dzieciach, rob cokolwiek bo sie kobieto wykonczysz :)

Gość gość
Powinnaś raz dziennie przejść się na krótki spacerek, ruch w ciąży jest potrzebny! Ja też w ciąży troszkę narzekałam... Ale co jest po porodzie to jest dopiero meksyk! Uwierz mi że naprawdę wtedy uznasz że ten stan jednak był błogosławiony...

Gość gość
czytam, ale ilez mozna! przeczytalam juz chyba wszystkie poradniki itp. niby ruch jest wskazany ale przy przedwczesnych skurczach powinnam polegiwac, zeby ich nie nasilac chodzeniem. wole polegiwac w domu biz nasilic skurcze i lezec w szpitalu. probowalam i robie troche na szydelku.maz pracuje. po pracy leci na silownie (marzy mi sie moj fitness) wraca kolo 20:30. chcialabym juz miec ten meksyk o ktorym piszecie. nic nie robienie jest okropne. chcialabym siw tak straaznie umeczyx zeby pasc wiezoren i zasnac. dodatkowo czuje presje, ze na mnie spoczywa odpowiedzialnosc donoszenia dziecka do bezpiecznego terminu. ze gdyby cos sie stalo, to bylaby to tylko moja wina, ze urodzila sie jako wczesniak, ze wszyscy by mi mieli za zle.

Gość gość
jesteś z zaawansowanej ciąży, a mąż biega codziennie na siłkę? Wow

Gość gość
za duzo sie stresujesz, ale to normalne wlacz fajna muzyczke- dzieci to lubia i sie zrelaksuj, neich cie maz pomasuje i bedzie lepiej :P

Gość gość
hehe mam to samo jestem w 33 tygodniu, tęskni mi się za pracą, ruchem.... :)

Gość koniushykrolewski
jak ci dzieciak da "popalić", to z rozrzewnieniem wspomnisz czasy jak był w brzuchu, sprawdzone und potwierdzone

Gość gość
oszczedz tych szczegołow "sikanie" oblesna krowo, jest ranek i niektorzy jescze jedza zakuty łbie

Gość gość
ty od tej obleśnej krowy po choooj wchodzisz w ten temat jeżeli taki wrażliwy jesteś? Niby ą ę a język żula spod monopolowego aaaaa może wpierdalasz teraz suchą bułke przed wyjsciem do mopsu po zasiłek

Gość gość
jakbys zgadla wpierdalam sucha bułke :D ty siedzisz z rozdziabionym cipskiem, srasz za czyjes pieniadze i p********z na kafeteri bo nikt z taka zapierdziała krową nie chce sie zadawac

Gość gość
autorko ty poprostu nie zasługujesz na to dziecko, uważam że będziesz złą matką,napewno cię będzie złościć dziecko tak jak ta ciąża, czabyło nie zachodzić w ciązę a teraz nie jęczeć, jeczysz bo co bo często idziesz sikać,albo jesteś taką idiotką albo strasznym leniem któremu nawt do wc sie nie chce iść, niektóre mamy pokonują jakie trudnosci by zachować ciążę a ty jęczysz WSTYDZ SIĘ

Gość gość
11.15 zapewne te znasz to z autopsji:D

Gość gość
jak cie naszla ochota na moje goooowno chetnie sie podziele, zawsze w kiblu spuszczam ale dobre serce nakazuje dzielić się z bliźnim :D wlasnie żrem jak świnia fasole po bretońsku także wieczorem zapraszam na ciepły stoletz :classic_cool:

Gość gość
czabyło......buhahahahahaaaaaa

Gość gość
Później wcale nie będzie lepiej i łatwiej :) 🖐️

Gość gość
jeszcze jakieś 10 tygodni...dasz radę") trzymaj się:)

Gość gość
nie znam tego z autopsji bo nie moge, facet nie rodzi dziecka. ale potrafie sobie wyobrazic tego potwora smierdzacego zalozyciela topiku

Gość gość
ach,facet:D...to wiele wyjasnia

Gość gość
kto wogole taką krowiare trzyma pod dachem, ja bym odrazu ja wypie#dolil z chalupy :D i tak H#########JOWA z niej matka

Gość gość
tak-czabyło,,,,,,,,,

Gość gość
najwyraźniej zapierdziali faceci ,z którymi nikt nie chce się zadawać też kończą na kafeterii:O

Gość gość
14.11.13 czyli jestem kolejnym samotnym 40-letnim prawikiem bez szans na dupczenie i problemami z erekcją mieszkającym w jednym pokoju z rodzicami? przykro mi :( ją to chociaż ktoś wydymał na ciebie nawet bezdomny pies się nie połaszczy

Gość gość
pemnie sie nie połaszczy ,bo ty juz wszystkie wydupczyłes:D

Gość gość
autorko wiem co czujesz rozumiem cię,ale tytuł dałaś fatalny do tematu

Gość gość
wy#chal i pewnie juz zaluje z kim sie zwiazal, ale koniec jest bliski, czyli rozstanie, i znowu tematy kolejnej idiotki jaka ona nie szczescliwa bo ja facet rzucil, albo kolejne patologiczne dziecko, bo siedzi tym smierdzacym cipskiem przed komputerem i nic nie robi

Gość gość
11 i ranek? ktos jest chyba w innej strefie czasowej

Gość gość
macie racje. napewno bede zla matka bo sie kazdego dnia martwie o to dziecko, leze i oszczedzam zeby nic mu nue bylo i czekam tylko na jego przyjscie. maz napewno mnie zostawi macie racje, i ja jestem oblesnym wieprzem czy jak mnie tam ktos nazwal. ide zatem od razu sobie uciac leb bo i tak nie ma juz dla mnie ratunku na tym swiecie-skoro tak mowicie. pozdrawiam kobiety ktore wiedza co to lezenie w ciazy z obowiazku a nie z checi i te ktore wiedza co to lek o przedwczesny porod maluszka. a no i oczywisvue tych co po mnie tutaj jada. mam nadzieje ze ulzylo z rana