Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto dzisiaj zatrudni 30letnia kobiete

Polecane posty

Gość gość

mężatkę bez dzieci??? to chore w tym kraju. Nikt nie chce mnie zatrudnić bo od razu im sie wydaje ze zajdę w ciąże!!!!

Gość gość
A, mężatkę. Ja jestem 34-letnią starą panną i jakoś nikt nie myśli że zajdę, choć mam faceta od lat 6

Gość pracodawcaa
Na ile się oceniasz w skali 1-10?:classic_cool: Skąd jesteś?

moja zona jakos zmienia prace jak sie Jej juz nudzi ale to pewnie od wojewodztwa zalezy u Nas jest male bezrobocie

Gość tootsiee
yyy, a gdzie byłas przez ostatnie 10 lat?? ja pracuje od 19 r.ż (studia zaoczne)

Gość gośćioow
jestem pryw. pracodawcą, szczerze - nie zatrudniłabym matki 2 dzieci a nawet 1... preferuje osoby pręzne, bezdzietne, gł. mężczyzn, niestety kobiety - ciąze, zwolnienia lekarskie szukaj pracy w uzredzie NIGDY nie pracowałas?? co robiłas pzrez ostatnie lata????

Gość gość
miałam sponsoring

Gość grettabe
pyta sie... kto zatrudni...wiec nei pracuje, ma 2 dzieci wiec pewnie je nianczyła przez ostatnie lata zmarnowała czas wg pracodawców i tyle

Gość francaa zla
a studia skończyąłs chociaz?? jakie jesli tak

Gość gość
matury nawet nie mam

eee moja kuzynka tez ma dwojke dzieci i pracowala duzo wiec to nie powod ale niewazne. Autorko mozesz miec trudnosci jak cholera albo jeszcze gorzej, pracodawcy wola ludzi z doswiadczeniem zwlaszcza przepraszam za okreslenie takich starych:-)

brak matury nie pomaga:-( ale co tam na nauke nigdy nie jest za pozno, duzo zycia przed Toba musisz wszystko nadgonic, bo chyba nic nie umiesz co? Teraz matura nawet w dwa lata no i chociaz 3 studia. Potem bedzie moze latwiej

Gość gość
stonka zatrudni...

Gość gość
po studiach latwiej ? zrob dobry dwuletni zawod a studiami sobie dooopy nie zawracaj szkoda czasu

Gość gość
Ja nie moge, dobrze ze wyjechalam z tego chorego kraju, Zeby takie pytanie w ogole zadawac na forum jak 'Kto przyjmie 30letnia kobiete do pracy' WTF Czyli tak, 20latka to tylko do agencji sie nadaje, bo mloda i BEZ studiow, 30latka dzieciory wychowywac a wzwyz coraz gorzej

chyba masz troche racji bo pewnie politechniki nie skonczy ale maturka by sie przydala:-)

Poczytaj fora pt "jak wymusić zwolnienie lekarskie w ciąży" itp to zrozumiesz dlaczego nie chcą zatrudniać. Gdyby kobiety w ciąży niezagrożonej (czyli zdecydowana większość) normalnie pracowały a nie od 2 kresek leciały po zwolnienia, takiej sytuacji by w POlsce nie było