Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba jestem w ciazy

Chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Trzeciej ale tym razem nieplanowanej. A dopiero co wydalismy kase na samochod w ktory sie nie zmiescimy, no bo jak upchne 3 foteliki w zwyklym 5 osobowym samochodzie? Nie zostawilam nic po dzieciach bo juz nie planowalismy kolejnego dziecka. I znowu 3 lata w domu. Ja sie chyba zalamie :/

Gość gość
Ale co zabezpieczaliscie sie? Bo jak nie to mozesz sama sobie podziekowac. I moeie tu o antykoncepcji a nie o kalendarzyku czy i stosunku przerywanym...

gdybysmy sie zabezpieczali to raczej nie byloby problemu Normalnie uzywamy gumek, raz nas ponioslo ale nie do konca :(

Gość gość
No to gratulacje...

Gość gość
Ale co robiłaś test?Miesiączka ci się spóźnia?

Gość gość
NAWET zabezpieczenie daje 99 % pewnosci wiec trzeba sie z tym liczyc a robiłas juz test?? lepiej zrob bedziesz pewna bo moze nie jestes !!!!

miesiaczka sie spoznia jak jutro nie bedzie to robie test

Gość gość
ale ile sie spóznia tydzien to jescze moze sie spóznic jak dłuzej to ciąża albo jakies problemy kobiece

Gość gość
Super jesteś, nie zrobiłaś testu a już zakładasz ciążę i denne tematy na kafe... Miesiączka może się spóźniać z różnych powodów a Ty zaraz zakładasz ciążę.

Gość gość
tak od razu ciąża, jest wiele czynników , które powodują, że ona się nie pojawia, ja kiedyś sobie ciąże wmówiłam jak byłam gówniarą pomimo, że się zabezpieczałam, po prostu wmówiłam sobie, że spieprzyłam sobie życie i zamiast robić jakąś karierę będę siedziała z dzieckiem i je niańczyła, okazało się, że oczywiście okresu nie miałam 2 tyg a to ze stresu, zrobiłam dwa testy, okazało sie, że negatywne a na drugi dzień już byłam taka rozluźniona, że patrze a okres się pojawił hehe nie stresuj się, nawet jeśli ciąża to nie ma co się załamywać.

Gość gość
ale masz fajnie...ja mam 33 lata i jeszcze nie mam dzieci choć od 3 lat kochamy się bez zabezpieczenia i nic....Także głowa do góry i to wspaniale mieć taką dużą rodzinę..:)

to 36 dzien cyklu, mowicie ze moze sie tyle spoznic?

Gość gość
ja przed ciaza nie mialam po 2 mc okresu pozniej sie pojawial i znowu dlugo dlugo nicccc

Gość gość
Jesteś matką 2-ki dzieci, a dziwisz się, że okres się może tyle spóźnić. To dopiero tydzień, to krótko.

Gość gość
Zrób po pierwsze test.

spoznial mi sie dwa razy w zyciu i za kazdym razem bylam w ciazy, ale wtedy planowanej

Gość gość
Kiedyś może być ten pierwszy raz.

no pewnie poczekam jeszcze z testem sprawdzilam na moich ciazowych wykresach i pozytywne testy wychodzily mi 38-40 dnia

Gość gość
mnie sie raz spoznial, cieszylam sie bo juz 36dc, a nigdy tak ie mialam, wydalam kase na bete, a wieczorem okres dostalam, jeszcze nic pewnego ale zrob test bo juz wyjdzie, szkoda nerwow

obawiam sie ze moze wyjsc falszywie negatywny w dwoch ciazach pozytywne wychodzili mi bardzo pozno, nigdy w terminie miesiaczki, tylko okolo 10 dni pozniej

nadal nic :/ jutro ide po test bola mnie piersi jak na okres, chociaz w ciazy tez bola a dzisiaj mnie tak zmulilo ze spalam w dzien, a ja nienawidze spac w dzien, sypialam w dzien tylko na pocztaku ciazy nawet moj maz sie przystresowal jak zobaczyl ze spie

Gość gość
Zazwyczaj martwimy sie na zapas-bo wyobrazamy sobie wszystko co najgorsze. A przewaznie konczy sie wszystko dobrze. Wiec glowa do gory, rozluznij sie, zrob sobie fajna kapiel, muzyczka. A jutro test. Bedzie dobrze:)