Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik HCG

Polecane posty

Gość gość

Witam, dzisiaj mam 31dc. Okresu brak, choć zawsze był idealnie w 28dniu. Nie czuję żeby miał przyjść. Dwa testy robione w domu negatywne, beta robiona dzisiaj <0,2200 dla norm: do 2.4 poza ciążą 222895 1-10 tydzień itd. Co mam o tym myśleć? Powtarzać betę?

Gość gość
iść do ginekologa, na 99% są to problemy z hormonami, a może wypadają Ci włosy, masz gorszą płytkę paznokcia? To może świadczyć o chorobach tarczycy.

Gość gość
Badania na tarczycę robiłam kilka miesięcy temu i w zasadzie wszytko w normie. Paznokcie mam mega zdrowe, włosy też. Nic się nie dzieje poza brakiem okresu i tym dziwnym wynikiem.

Gość gość
Już ci pisałam-takie przesunięcia mogą się zdarzyć i o niczym nie świadczyć.Po co kolejny temat zakładasz? Nie zawsze cykl musi trwać 28 dni.

Gość gość
No w ciazy raczej nie jestes. No chyba ze bylz to ciaza biochemuczba, czylu doszlo do zaplodnuenia, ale cos poszlo nie tak i uszkodzone jajo sie nie zagniezdzi. Za kilka dni jak nie dostaniesz okresu idz do lekarza

Gość gość
Napisałam Ci nie tylko o tarczycy ale i o zaburzeniach hormonalnych. Rzadko kto kojarzy tarczyce z wypadaniem włosów czy brakiem miesiączki, dlatego to zasugerowałam.

Gość gość
Ale co ty jej tu piszesz znowu o tej biochemicznej? Kobieto nawet jakby była to ciąża bio to i tak poziom hcg by urósł!!! Taki wynik na większość robiących betę.Nie mieszaj jej w głowie bo sama mało wiesz

Gość gość
No dziwne bo ja pare razy mialam robiona bete i wynik zawsze mialam 0...

Gość gość
14.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość No dziwne bo ja pare razy mialam robiona bete i wynik zawsze mialam 0... zależy jakim sposobem beta była wykonywana, jakim testem... U mnie było wyszczególnione, że pow. 1 to ciąża, a autorka może mieć inne normy i wynik będzie inny.

Gość gość
o matko i córko nie ma ciąży. ciążą by była jak by było przed przecinkiem jakąś liczba skoro ciążą od 2,4 to Ty w przybliżeniu masz 0,2 Boże matematyki nie mieliście

Gość gość
Nie ma nawet szans na ciąże to wynik 0,2 a nie 2,2 albo 22