Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoztańczOnaaa__

Co sądzicie o takim facecie

Polecane posty

Gość RoztańczOnaaa__

Pogardza komerchą, kręci go wszystko co niezależne i undergroundowe, nie lubi przeciętności, jest strasznie krytyczny, często pyta innych :"Nie znasz tego? Nie żartuj" (mimo że mowa jest o jakimś znanym tylko w pewnych kręgach wykonawcy lub filmie).

Gość RoztańczOnaaa__
Strasznie mi się ten facet spodobał, ale razi mnie jego zgrywanie takiego niszowego i pogardzającego komercją. Chciałabym jakoś mu dogadać, żeby choć trochę się ogarnął.

Gość gość
powiedz,aby nie mierzył wszystkich swoją miarą,bo to nic nie wnosi

Gość RoztańczOnaaa__
Jego postawa jak dla mnie jest śmieszna. Jeśli coś jest dobre, to może być i komercyjne, liczy się jakość, przekaz! Może i głupi nie jest, ma jakąś tam osobowość i ciekawie opowiada, ale przez tę wyższość, jaką okazuje, mam do niego mieszane uczucia.

Gość gość
oj może teraz chce zrobić na Tobie dobre wrażenie. Poczekaj, nie zrażaj się.

Gość RoztańczOnaaa__
Staram się te jego gadki traktować z przymrużeniem oka, ale jeśli mam być szczera, wkurzają mnie one. Jaką mam pewność, czy będąc normalną dziewczyną nie jestem przez niego uważana za kogoś gorszego, mniej ciekawego? Jeśli on ma taki stosunek do kobiet jak do zainteresowań, to może być ciężko...

Gość gość
Pocisnij mu, powiedz: "Skoncz ten belkot bo mnie oslabiasz."

Gość gość
z równą pewnością siebie opowiedz mu o czymś babskim niszowym, na czym na 100% nie będzie się znał. nie wiem, sztuka robienia półsłupków na szydełku, i wychwalaj niszowość i niekomercyjność, a potem zagraj podobnie: "jak możesz o tym nie wiedzieć?!" - może dotrze jak zobaczy swoją parodię.

Gość gość
Maćku, nie przeprowadzamy tutaj psychoanalizy lecz szukamy sposobów na utarcie nosa. masz pomysł?

Gość RoztańczOnaaa__
Kompleksy to ten gość ma na pewno. Po co by się tak zachowywał?

Gość RoztańczOnaaa__
z równą pewnością siebie opowiedz mu o czymś babskim niszowym, na czym na 100% nie będzie się znał. nie wiem, sztuka robienia półsłupków na szydełku, i wychwalaj niszowość i niekomercyjność, a potem zagraj podobnie: "jak możesz o tym nie wiedzieć?!" - może dotrze jak zobaczy swoją parodię. Genialne! Chyba wykorzystam to przy najbliższej okazji^^

Gość RoztańczOnaaa__
Ano zalatuje mi to hipsterstwem, mimo że sam ich wyśmiewa.

Gość gość
powodzenia w ucieraniu nosa. tylko wiesz, z tych półsłupków szydełkiem porządnie się podszkol, żebyś jakiejś gafy nie walnęła, bo on na pewno Ci to wypomni :)