Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO JA MAM ZROBIC W TAKIEJ SYTUACJI

Polecane posty

Gość gość

HEJ mam 21 lat on 30lat. jestem zwykla prosta dziewczyna z miasta, on ma wlasna firme samocho za 300 tys , facet na poziomie dwa domy itd. czy zwiazek z nim ma jakis sens? ja nie mam pracy wyksztalcenie srednie? m to sens zebysmy byli razem?

Gość gość
pomozcie

Gość gość
Nie to niema sensu bo on jest dla ciebie za bogaty i bedziesz tylko jego zabaweczka ktora mu sie znudzi zbiegiem czasu i ciebie zostawi:(

Gość on919191991
tak jestes jego warta, to nic ze sie uczyc nie chcialo, nie masz szkoly a jedynie co do zaoferowania to cip#sko

Gość gość
chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
Te tematy to chyba obsługa wymyśla... Jak się się zakochacie to kasa ma się nijak do uczucia. Z doświadczenia wiem że często dobrze wykształceni mężczyźni wolą proste kobiety NIE MYLIĆ Z PROSTACZKAMI taka nawet po zawodówce - mimo ze ja kończe studia to wydaje mi się że właśnie te proste dziewczyny lepiej radzą sobie z obowiązkami domowymi nie wymyślają i nie cudaczą :) i mówię to z pełną świadomoscią :)

mysle,ze zmadrzec:-P nie ocenia sie ludzi ani nie mierzy ich wartosci stanem posiadania. To niewazne co ma a czego nie tylko jaki jest:-)

Gość gość
Hej, kup se klej i w d**ę wlej. Na psy już zupełne schodzi kafeteria.

nie wiem czy na psy ale dziwne tu ludzie maja poglady czasem. Takie niezyciowe jakby z domu nie wychodzili albo ludzi nie znali.