Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawisia

Chciałabym sprzedac ciuszki po córeczce

Polecane posty

Gość ciekawisia

ale nie wiem jak się za to zabrac :( są naprawdę ładne, zadbane i dobre gatunkowo, ale na tablicy można dodac tylko 6 zdjęc a ja chciałabym sprzedadac te ciuchy jako całośc.. :( na allegro nie wystawię bo później przyjdzie mi rachunek czy sprzedam czy nie :(

Tak sobie pomyślałam czy można dodac więcej zdjęc na fotosik pl i wkleic link z tymi ciuszkami na tablice ? można tak?

Gość gość
Ch*j nas twoje szmaty po dziecku obchodzą!!! Rozloz ubrania obok siuebiue na jednym zdj ci się kilka zmieści wiec chyba 6 na tablice wystarczy. To nie allegro tylko forum ciaza porod maciezynstwo A wiec badz tak mila i spadaj z tad bo to nie targ¡!!!!!!!

Gość gość
też mam ten sam problem, tony ubrań, założońych po raz, piękne ubranka, i co w domu w kartonach się walają ....

Gość gość
chętnie przyjmę

Gość mama_usa
Ja mam ubranka z usa, nie z lumepksów, po córeczce zastanawiam się gdzie to odsprzedać, myślałam by wystawić gdzieś na aukcjach u znajomych popytać itp. No i zastanawiam się czy 5-7 zeta za sztukę niezależnie co to jest. Ubranka są cudowne, samych dobrych amerykańskich firm, niektóre w ogóle nie założone. Co myślicie o takiej cenie?

Gość gość
5-7 zł za sztukę to myślę , że mają szansę się sprzedać

Gość gość
jeśli nie sprzedasz to allegro zwróci CI koszt wystawienia więc jeśli nie sprzedasz nie zapłacisz

Gość gość
Za aukcje na allegro zapłacisz pewnie ok złotówki, więc nie jest to ogromny koszt. No chyba, że dasz cenę minimalną z 1000zl to wtedy chyba ponad 10 zł aukcja :) ja wystawialam małe zestawy, max po 5 sztuk i dawałam to na licytację od złotówki bez ceny minimalnej.

Gość gość
ja sprzdaję na allegro, sprzedaję wszystko na bieżąco, w większości pojedynczo czasem w zestawach. Powiem ci ze schodzi ładnie. Sprzedawałam na tablicy ale tam gorzej, ma jednak mniejszy zasięg i jest mnie popularna. Na takich lokalnych serwisach dobrze schodzą duże gabarytowo rzeczy typu meble, wózki. Już nei przesadzaj z tymi kosztami na allegro, to są grosze. Jak wystawiasz coś do kwoty 10 zł (czyli 9,9) to wystawienie aukcji kosztuje 8 groszy jak sprzedasz tą rzecz to płacisz prowizji 60 groszy więc spokojnie wyjdziesz na tym to 7-8 zł jak chcesz.