Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny00

jak kochac

Polecane posty

Gość smutny00

spotkałem dziewczynę,długo z sobą spędzaliśmy czas,zacząłem sie zakochiwać i wtedy dowiedziałem sie ze nie jest dziewica a co gorsze ze robiła byłemu loda,do tej pory mnie to meczy jak sobie z tym poradzić?ona ma teraz 20 lat ja 26 ja straciłem mając 23 lata a ona musiała pewnie w wieku 16-17lat..jak byc z taka kobieta?przecież to wstyd,wstydze sie tego ze ktos moze o tym wiedziec,jak ma byc matka moich dzieci? matka moich dzieci wkładała sobie kiedyś do buzi czyjegoś penisa..gdzie tu mówić o miłości? chciałbym kochac ale jak?

Gość gość
ale wymyślasz bzdury

Gość smutny00
dla mnie to jest duzy problem,chciałbym o tym nie myslec ale jak?

no nie wiem... po prostu nie wiem... jak mozesz zostac ojcem jej dzieci, skoro wczesniej wkladales swojego penisa w inna szpare :O ... to sie w glowie nie miesci... co o tym myslec:O co o tym myslec :O... trzeba ta historie opowiedziec koniowi... ma duzy leb, niech mysli :P:D

jak można jeść jajka na twardo, skoro kura miała je w dópie? 😴

Gość gość
O k****, sesemu :D :D :D

ZERO!!!! wszystko z obrzydliwych miejsc wyłazi :O

Jak to z obrzydliwych? :D mleko wyłazi z tzytzów :D

niestety... v ma racje... uswiadomila mi brutalna prawda 😴 nie wiem co teraz poczne ze soba... musze sie calkowicie zdezynfekowac.... moze spa;)

Gość smutny00
no ok obrzydzenia nie czuje ale dziwnie jak sobie pomysle ze kiedys lezała z jakims innym facetem,jak kochac jak przed oczami masz obraz jej jak obciaga komus pałe

dzieki v :) to jest do zrobienia, ale czy napewno wystarczy... tam pelno facetow wydzielajacych wydzieline;) ... widzialam na wlasne oczy... wychodzi taki z basenu, a pod gatkami odznacza sie czuwajacy zwierzak... przygotowany do plucia samczym jadem 😴 ... i znowu zakarzenie :O

to ją zostaw i sobie doopy nią nie zawracaj skoro to taki priorytet 😴

frida nie wiem czy wiesz ale według zasad autora topicku to Ty juz na odstrzał 😴 Tyle fiootów cie dotykało że to ju sie nie da niczym odkazić😭

smutny moj los 😭 powedruje chyba piechota do oswiecim kolo city... tam maja specjalne komory dla takich jak ja ;) ... tylko nie wiem czy zdaze... w listopadzie maja otwarte od 8:00 do 16:00 😴

Gość smutny00
tak sobie mysle czy wy potraficie kochac czy tylko sex jest dla was wazny? ciezko kochac taka osobe

oczywiscie... ja potraficie :) nie spedza mi jednak snu z powiek myslenie o tym, ile meskich smokow widzialam... dotykalam.. 😴 ..... itd ;)

Gość smutny00
ciekawe co mysli o tobie frida twoj mezczyzna jezeli wgl takiego masz

ostatnio twierdzil, ze mnie kocha;)... klamie jak zwykle 😴 nie chcesz wiedziec przypadkiem, co ja mysle o mezczyznach... to chyba powinno byc dla ciebie bardziej interesujace ;) powiem od razu, bo za chwile moze mnie tu nie byc ;) a chce zebys mial temat do przemyslen.... bo lubisz myslec :P mezczyzna wklada smoka we wszystkie mozliwe i dostepne jamy... nie tylko swojej zyciowej partnerki... wiec niech nie bedzie za bardzo myslacy na temat tej jednej, najblizszej mu jamy 😴

Gość Pomysłowy_Dobromir
Do Smutnego Dla człowieka z twoim światopoglądem idealnie pasuje Białe Małżeństwo. Poszukaj, poczytaj i zastosuj. Będziesz Wesoły. A tak z ciekawości - jak możesz chodzić po mieście, skoro Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ jego powietrze jest skażone wiatrami z dupsk wielu (statystyka to potwierdzi) jego Mieszkańców?