Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupowałbyście w ciuchlandzie typowym tylko dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam, jest tyle tematów że sprzedam ubranka, allegro, tablica....i z tego co widzę to ludzie kupują. Ja akurat kupiłam wszystko nowe, i nie wyobrażam sobie inaczej ale jak widać można !

Gość mamaM1
a ja tak sie zastanawiam czy istnieje u Was takie miejsce w którym spotykają się mamuśki, koleżanki z okolicy i czy sprzedajecie sobie nawzajem ubranka/ zabawki po swoich dzieciakach. Chciałabym zrobic coś takiego w mojej miescowości, jest lokal gdzie można byłoby sie spotkać, każda wyceniłaby swoje rzeczy i przy kawce można byłoby przegladnąć i moze kupic coś fajnego od kogoś po okazyjnej cenie. Nie wiem jak to jest od strony prawnej, poki co chcę sie zorientować czy Wy jako matki chciałbyscie lub brałybyscie w czymś takim udział. Jak to widzicie, sprawdzi sie cos takiego?

Gość gość
ale Ty na czym być zarabiała ? lokal trzeba opłacić .... dlatego ja mysle o skupie ubran, i otwarciu ciuchlandu dla dzieic, stąd taki topik

Gość mamaM1
Tu nie chodzi o zarobek, każda mam na wejście(ze swoimi ubrankami) jakby wpłaciła 10 to za lokal by się wróciło. Chodzi o możliwość wymiany, sprzedaży itp. Zastanawiam się nad możliwościami takimi i czy gdzieś taka rzecz istnieje.

Gość gość
Szmatami się wymieniać dobre haha Zal mi tych dzieciakow starzy narobilia teraz w lachy ubieraja. Kup dziecku pozadne ubrania zeby sie nie wsydzilo pokazac.jesli cvi cos zalega na strychu oddaj do domu dziecvka tam sie nie przelewa A nie robia biznesmenki z sdiebie lachami starymi handlujac smiech...

Gość gość
no mi chodzi o zarobek ,wiec to troxhe inny temat , jak mam ubranka dla dziecko do 2 lat, to ktoś mi teraz nie przyniesie na 4 letnie dziecko, wiec z wymianą kiepsko ............