Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jaki sposob go przekonac

W jaki sposob powiedziec facetowi ZEBY MI DAL NA FAJNE BUTY w jaki sposob mu

Polecane posty

Gość gość
w ogole co to za uklad bez krozysci dla niej? w koncu musi jej jakos brak milosci zrekompensowac, niech zapierd** po te buty :D

Gość Mądra laska z forum
Nic nie mów przecież facet sam ma wiedzieć co kobiecie potrzeba . Jak nie wie to go kopnij w dpe .

Gość gość
układ nie jest jasny skoro nie ustałiłaś na początku, że r***asz się za kasę to trudno mieć teraz pretensje do faceta

no ona tez sie bzykala dla przyjemnosci tylko ktos jej do glowy naklad ze skoro daje d**y to moze chciec czegos w zamian.... no i moze, pod koldra w lozku ale nie przy kasie w sklepie.... :o

Gość gość
Albo mowisz facetowi na poczatkuze dajesz doopy za szmatki i ciuszki albo zabierasz sie do roboty i zarabiesz sama na te buty glupia c...po

Gość ale badziew
Jakbyś tego nie ujęła i tak wyjdziesz na prostytutkę. Śmiać mi się chce z pustych lasek, które się dupczą za szmaty. Robicie wstyd wszystkim kobietom, a najbardziej samym sobie.

Gość gość
wykorzystac C I P K E :);)

Gość GRACZ OSZUST
Kiedys mojej kolezance facet wmowil pozory stwarzal,ze niby ja kocha ,ale zbytnio czasu nie ma.:) tak jasne ..wmowil jje stwarzal pozory ze kocha ZEBY MIEC DARMOWY dostep kiedy chce do sexu"bo przeciez ja kocha"...a ona dala sie nabrac ,w ten sposob gostek unikal dawania jje prezentow,bo mowil sprawial pozory ze ja kocha...Gral niezle ..

Gość zalac jedrna zgrabna pupe
pragne zlac sie na j e d r n a zgrabna p u p e mmm

Gość gość
:D fajne te dzisiejsze dziewczynki :D seks bez zobowiązań ale za opłatą :D kiedyś robiły to tylko prostytutki

Gość gość
Wiesz co ja Ci te buty kupię i nawet loda nie musisz robić tylko s********j i już nie ciągnijcie tego topiku .

Gość dasz mi na moje buciki
dasz mi na moje buciki za 70 € ? :)

Gość ta od wlocha
No ja temu mojemu prosto z mostu powiedzialam ale to bylo juz po dluzszej naszej znajomosci, tak ze sie go nie krepowalam. Nie jestem materialistka ale wkurzylo mnie, kiedy opowiadal co kupil do domu itd, wtedy sobie uswiadomilam, ze ja goowno z tych spotkan mam a nawet wychodze z tego na minusie!, bo jak pisalam spotkania zawsze odbywaly sie u mnie i zawsze cos przygotowywalam do zarcia. Efekt byl taki, ze na poczatku strasznie sie zdenerwowal, ze ja chce cos od niego, ze jestem materialistka, ze on za kase nie bedzie uprawial seksu. Wtedy mu powiedzialam, zeby sobie szukal innej naiwniaczki i ariwederczi roma. Nie odbieralam od niego telefon ze 2 tygodnie az zrozumial, ze jak nie bedzie spelnial moich wymagan, to nici z bzykania. Ja od niego ciagnelam glownie kase. Spotykalismy sie raz na tydzien i dawal mi raz w tygodniu 50-100 euro w zaleznosci ile chcialam. Czasem chcialam jakies drozsze perfumy, to na poczatku mi je sam kupowal, a potem dawal mi na nie kase. Do tego doladowania na telefon i inne wydatki. Ale tak go ustawilam dopiero po roku spotykania sie, bo wczesniej bylam glupia i naiwna i nic od niego nie dostawalam doslownie NIC nawet glupiego kwiatka. Kotakt z nim juz zerwalam jakis czas temu, choc strasznie nad tym ubolewal i chcial mi placic jeszcze wiecej nawet mieszkanie chcial mi oplacac, ale pozegnalam go bo nie wart byl funta klakow.

Gość ta od wlocha
Uprzedzajac Wasze komentarze, wielu z Was uzna mnie za szmate zadajaca sie z zonatymi. Otoz nie chce sie usprawiedliwiac, bo wiem, ze zle robilam, ale kiedy go poznalam ten lach ukrywal, ze kogos ma i ukrywal to przez dobre kilka miesiecy. Potem, kiedy prawda wyszla na jaw ja niestety bylam juz w nim zadurzona po uszy i nie potrafilam sie z nim rozstac, chociaz probowalam. Wiem, ze nie jest to zadne wytlumaczenie, poniewaz powinnam odrazu kopnac dziada w zad. Niestety podjecie takiej decyzji zajelo mi sporo czasu ale w koncu udalo mi sie od niego uwolnic. Nie bylam z nim dla kasy, wlasciwie tej kasy nawet nie potrzebowalam, bo zawsze pracowalam i zarabialam na siebie. U mnie to bylo na zasadzie, ze nie chcialam sie czuc gorsza od jego zony, ze skoro na nia wydaje kase, wiec dlaczego na mnie nie wydaje zlamanego grosza. Dlatego sie zbuntowalam. Zaluje znajomosci z nim ale tego, ze wyciagalam od niego kase nie zaluje.

Gość gość
zrup mu loda

Gość gość
70 euro to tylko jakieś 300 zł . Tandetne te buty .

Gość gość
kobiety kosztuja, czy zona czy kur** nie ma nic za darmo ;)

Gość no i co kupil ci te BUCIKI
To kupi jej ktos te wymrzone wypatrzone buciki

Gość no i co kupil ci te BUCIKI
Powinnas poprosic jesli zancie sie Jakis czas POWIEDZ ZE CHCESZ BUTY a teraz nie mozesz ich zakupic ze chcezs zeby ci na nie dal TAK NORMALNIE POWIEDZ

Gość nie bAdzcie glupie naiwne
kobieta --ktora nie wymaga nic zadnych prezentow itp od faceta ktoremu daje sex JEST GLUPIA NAIWNA

Gość kocham WALIC  CIPKI
walenie w y k o r z y s t y w a n i e c i p k i !!!!:);)

Gość do tej co z WLOCHEM byla
wlosi to cwaniacy strasznie falszywi udaja gentelmenow niby a nasmiewaj a sie pozniej z kobiet...

Gość i co dalejjjjjjjjjjjjjjjj
ico dalej?