Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cie ale musze sobie wszystko przemyslec

Polecane posty

Gość gość

Zwiazek na odleglosc. Napisala, ze kocha ale na razie chcialaby zebysmy byli przyjaciolmi, ze chce byc "singielka". Odpisalem, ze ok, ale dla mnie bycie singlem oznacza "..." wiadomo co i zapytalem szczerze czy jej to odpowiada? Zadzwonilem. Dostalem odpowiedz, bym nie dzwonil. Powiedzialem ze chce to uslyszec; ze zalezy mi na tym by uslyszec jej glos i poczuc czy jest pewna takiej decyzji. Odpisala rozkazujacym tonem NIE DZWON DO MNIE, MUSZE TO SOBIE WSZYSTKO W GLOWIE POUKLADAC. Co tu ukladac w glowie?? Nie rozumiem. Mnie tylko zalezy na tym by wyjsc ze wszystkiego na 0.

Gość gość
przezywam dokladnie to samo tylko ja jestem kobieta i on chcial utrzymywac kontakt spotykac chce ale narazie chce byc sam .... zalezy mi na nim chcialabym sie z nim spotykac ale wiem ze z kazdym spotkaniem cierpiala bym bardziej zerwalam z nim kontakt jest ciezko ale wieze ze bedzie dobrze a ja bede szczesliwa

Gość casualty of society
dyplomatyczny kop w d**e :D osrala cie. koniec balu. zrob jak kolezanka wyzej - odesparuj sie, bo inaczej zameczysz sam siebie.

Gość humorzasta ot tak
pozbadz sie zludzen ... zyj dalej dla siebie nie dla niej