Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o Świadkach Jehowy

Polecane posty

Gość gość
Oni sie ciagle śledzą. Sprawdzają i donoszą na siebie gdyby ktos cos złego zrobił. Wiem bo mam koleżankę.

Gość gość
gość 14.11.13 gość "aleś żeś z tym chrztem wymyśliła ,ja daje dziecku wybór ,mnie rodzice ochrzcili jak miałam parę mies ,mój syn sam zadecydował mając 10 lat że chce się ochrzcić ,drugi ma 3 lata i również sam zdecyduje ,skoro Bóg dał nam wolną wolę ,ja tak że moim dzieciom ją daje . " ŹLE ROBISZ bo twoje dzieci sa podatne na zle moce o tak złe moce ,nas otaczają .

Gość gość
gość Oni sie ciagle śledzą. Sprawdzają i donoszą na siebie gdyby ktos cos złego zrobił. Wiem bo mam koleżankę. YYYYYYYYYYYYYYYY to chyba u-beki nie swiadkowie lub sPISkowcy:D

Gość gość
nie przeszkadza mi ich wiara,jako ludzie są jacy są jak wszędzie, ale mam ochotę psami ich poszczuć,dlaczego? przychodzą kiedy chcą w nosie mają,że w naszej okolicy większość ludzi pracuje w systemie zmianowym dniówka/nocka po 12 h,przyszli raz byłam po nocce tyle co zasnęłam dzwonią,mowię że nie mam ochoty rozmawiać a ta swoje,mówię jestem po nocce,mam jeszcze 2 h żeby odespać nim dzieci wrócą ze szkoły,poszły i tak k***a co drugi dzień,nie chcę im powiedzieć s***********e,ale prośby i mówienie,że należę do innej wiary i nie będę z nimi dyskutować nie pomagają,są zwyczajnie natrętne,a jak im nie otwieram to stoją pod drzwiami nawet 25minut a psy to mało kojca nie rozniosą,też im to mówiłam,że jeśli moje psy je pogryzą ja będę miała problemy a oni dalej nachodzą.....brak mi słów.

Gość gość
po pierwsze jezus przeszedł chzest janowy jak koty w szkole ale puzniej sam kazał apostołom chzcic w imie ojca syna i ducha sw i apostołowie chzcili juz niemowleta w pismie sw jest ze chzcili całe domy jak całe domy to niemowlęta i starców terz

Gość krolewskikoniushy
że zawracają duupę w najbardziej nieodpowiednim momencie, raz musiałem, przerwać kopulowanie, bo jakiś dureń do drzwi dzwonił.....

Gość gość
gosciu jak mi zaplaca tez moge wystapic i obsmarowac kogo by chcieli.

Gość gość
kiedyś w przeddzień świąt w sobotę przed wielkanocą,albo dzień przed wigilią,ale raczej przed wigilią,toniemy z mamą w garkach,blachach,a tym się na nauczanie zebrało,coś tam gadają mama mówi, że nie ma czasu babka coś nawija że mamie przeczyta wyciąga pismo a i jak słowo z pisma na mame spłynęło to diabeł w mamę wstąpił i krzyczy "osz wy k8rwa mać,domów nie macie,ludzie świeta szykują a wy tu poczytać przyszłyście do domu dziecka idzcie dzieciom bajki czytać a nie tak byle co i na siłę a dzieci bajek lubią słuchać,poszły mi stąd. iiiiiiiiiiiiiii stał się cud nigdy więcej nauczać nie przyszły.Ja nie rozumiem,dlaczego oni tak się do ludzi zwyczajnie wpraszają,nawet w święta,

Gość krolewskikoniushy
wcisnęli mi Strażnicę, i tak dla świętego spokoju wziąłem, a oni mi tu za tydzień przyszli dyskutować, co przeczytałem w tym piśmie, mało mnie starego bezbożnika i ateistę, cholera nie wzięła.