Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

liceum i studia eksternistyczne

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Chodze teraz do 3 klasy gim. i mam pewien problem. A mianowicie taki że zastanawiam sie czy pojsc do liceum. Z powodów osobistych nie mogłabymbyć w szkole dłużej niż do 13:30. Rozwazalam tez taka opcje aby skonczyc liceum eksternistyczne jak juz bede dorosla ale nie wiem czy potem jakbym poszla na studia eksternistyczne to czy potem bede miala jakas normalna prace a dokladniej to chcialabym zostac ksiegowa bo interesuje mnie matematyka. Wiec podsumowujac moje pytania brzmią? 1. Czy warto isc do lo eksternidtycznego? 2. Czy eksternistycznie zdobede zawod? 3. Czy w liceum mozna ekentualnie sie zwqlniac aby wychodzic ze szkoly tak o 13:13? Z góry dziekuje za pomoc

Gość gość
kochana aby zrobic liceum nie potrzebna Ci szkoła wystarczy że zdasz egzaminy poczytaj jest tu forum na kafeterii wiec srednie jesli Ci sie uda mozesz miec nawet w miesiac a co do studiów nie pomogę

Gość gość
acha ale takie liceum dopiero jak skonczysz 18

Gość księżna
Ale egzaminy eksternistyczne z liceum kosztują (jest zwolnienie z opłat ale musisz poczytać jakie warunki trzeba spełnić).

Gość gość
A nie wiecie jak to jest ze studiami bo jestem juz zdecydowana na ekonomie i chodzi o to czy po lo eksternistycznym mozna studiowqc ekonomie eksternistycznie i zdobyc zawod