Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne ze syn robi kupke raz na dwa dni

Polecane posty

Gość gość

karmie go mlekiem z piersi a dokarmiam tez BEBIKO, wiecej pije mojego mleczka, ktore odciagam i karmie z butelki gdyz syn nie chce ssac piersi. syna zalatwia sie raz na 2 dni i to tak ze jest ubrudzony po pasa , az sie z pampersa wylewa? czy to normalne? czy moze to mleko jest zle nalezy zmienic na inne? syn dzis konczy 2 miesiace....

Gość gość
Dzieci karmione piersią mogą nie robić kupy nawet do 14 dni, bo pokarm trawi się bezresztkowo. Jeżeli dokarmiasz to oczywiście dziecko musi wypróżniać się częściej. Zależy od dziecka, jeżeli nie ma problemów z brzuszkiem, zaparć itp. dziecko jest uśmiechnięte i zadowolone to najwyraźniej taka jego uroda. Gorzej jak widać, że mu to przeszkadza.

Gość gość
tez karmiłam swoim i dodatkowo mm, a dokladnie bebikiem. rzadko robila kopke, raz nawet tydzien nie robila. maz pytal sie pediatry, to powiedziala ze dopóki nic nie nie dolega, to sie nie przejmować

Gość gość
to normalne. Moje jest na mm a teraz to i na innych pro9duktach i od poczatku robi kupę raz na dwa dni

Gość gość
No 14 dni to przesada. Jeśli dziecku nic nie dolega (nie boli brzuszek) i tak jest zawsze, to ok tzn. że tak trawi, gorzej jak robi codziennie i nagle przestaje, my tak mieliśmy kilka dni temu: dziecko 3mce kp + mm, kupka średnio co 1.5 dnia a ostatjio 1-2-3 dzień nic i 3 dnia płaaaaaacz i odchodzące gazy, dałam kropelki i pół czopka i była wieeeelka kupa. Niestety po tym znów 3 dzień i nic...