Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba spodobał mi się biedny facet

Polecane posty

Gość gość

który tyra jak wół całymi dniami. Możecie sobie gadać, że jestem interesowna. Ale moje kiepskie zarobki gdy mam pracę i jego harowanie... nic z tego nie będzie chyba :(

Gość gość
ja jestem z biednym zarabiam mało ale jest nam dobrze kochamy się bardzo

teraz tyra , kiedys bedzie mial swoja firme i inni beda glownie pracowac na niego .Dziwne myslenie i krotkowzroczne masz :-) Ale o gustach nie dyskutuje sie : powiedzial pastuch calujac krowe w biust :-P

Gość gość
Eleene-ja wiem, Ty jesteśmądra i niezłośliwa kobieta, czytam Cię czasem i widzę. Ale ja jestem takie chuchro :o... taki człowiek potrzebuje porządnie zjeść. A ja się tylko uczyć umiem, słabo gotuję.

e tam .Nie martw sie .Zakochany mezczyzna to zje przez 1 rok - nawet gdybys mu zupe ugotowala na zelowce od buta :-P .A rok to szmat czasu i mozna byc kuchmistrzem pokroju Maciek B :-P . Ja cenie i bardzo szanuje osoby , ktore sa bardzo pracowite.Z czasem taki upor, samozaparcie, cierpliwosc prowadzi do duzego sukcesu -tego finansowego tez . W zyciu jest tyle innych waznych rzeczy, ze pieniadze sa tylko jednym ze skladnikow szczescia. Jednym .

Gość gość
on twierdził mojej mamie, że on sam gotować umie. Tylko kiedy ja się pytam, nie dość, że tyra, jak mały samochodzik po 12-16godz, to jeszcze ma gotować? U jaskiniowców nawet był podział ról... zresztą on się na mnie patrzył takim wzrokiem...jak cielę na malowane wrota. Albo ja sobie wmawiam :o W ogóle biegł mi z pomocą przy kolegach...albo może to takie jaja i 2-3x dziennie mówił dzień dobry :P

Gość gość
obawiam się, że Maćkowi B.nie dorównam nawet po roku nauki :D

jesli jest to wartosciowy czlowiek , jest czulym , opiekunczym mezczyzna , z duzym sercem-przemysl dobrze . Nie zawsze facet z pensja 10 tys , z BMW musi byc wlasciwym partnerem dla nas .Moze te jego bogactwo wyjsc bokiem . Moja babcia mawiala : z ladnej miski sie nie najesz , a z dobrej bedziesz syta .

Dziewczyno pieniądze najlepiej smakują kiedy się do nich wspólnie dochodzi . A co do naczelnego kucharza Kafe to dorównasz mu szybko tylko każde danie łyżką tranu polej .

Gość gość
no jak na razie to ten człowiek chyba zachęty potrzebuje...albo ja sobie coś wmawiam :(

Gość gość
pulchny :D

Gość gość
Ale miesnie chyba to ma.

Gość gość
skąd ja wezmę tran :(

najlepiej udac sie na polow wielorybow :-D pulchny - co dziewczyne w stres wprowadzasz i chce spanikowac juz :-P Pozdrowka .

No bo nie wiem czy śmieje się do mnie czy ze mnie a to różnica jest .Stary jestem i miażdżyca nie pozwala mi takich subtelności rozkliniać . Mi też miło .

Gość gość
ma trochę mięśni... szczerze mówiąc, to baby się do niego kleją tyle ich ma

Gość gość
Eleene-wiem, jak to jest z takim karierowiczem...mialam przykład w rodzinie

ja to sobie mysle tak : ten wymarzony facet - to ma miec takie cechy: uczciwy w relacjach ja -ty , cieply , wyrozumialy , opiekunczy, nie materialista , bez slomianego zapalu-stabilny , nie klamczuch, nie fantasta ,troche romantyk , z poczuciem humoru i co najwazniejsze z "madroscia zyciowa".A to sie albo ma albo nie .I zadne studia, podyplomowki tego nie zalatwia .Reszta jest do osiagniecia i wypracowania .

pulchny -no jakze by nie .Czy we mnie mozna sie bylo nie zakochac? Podobno od takich kobiet , jak ja nigdy sie nie odchodzi .Tylko smierc ich uwalnia od milosci :-D.

Wybacz ale dla mnie to mimo sympatii liczy się tylko moje kochanie a to najlepsza szczepionka przeciw różnorakim wdziękom innych kobiet .Aczkolwiek inni mają inne zdanie .

pulchny -sadze, ze mnie nie zrozumiales .Ja tu nie czynie afektow ani w twoja strone, ani w niczyja .Bo mam meza i jestem szczesliwa mezatka.Ty jak wnosze tez .To bylo luzna , zartobliwa wypowiedz skierowana tak ogolnie .Dla zartu wiecej, niz jakies adoracje . Ps. cudownie, ze sa tacy wierni panowie .

Gość gość
no ja na razie wiem tylko o tym cielęcym spojrzeniu

Nie tak, zrozumiałem tylko tylko chciałem taką dygresję wrzucić , może nie do szczęśliwie .

Autorko ,,Cielęce spojrzenie " to dobry prognostyk zauroczenia a potem to już dużo od Ciebie zależy .

Gość gość
ale chyba mu już przeszło....tak go tylko walnęło pewnie. On pracuje, ja jojczę i choruję :/