Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomiauczymy

Polecane posty

Gość gość
Kto ma namiary na tą panią, sam bym znią pobajeżył bo widać że fajna kobitka zniej

Gość gość
teraz pańcia pisze sama ze sobą, będąc do bólu konsekwentną w swej ortografii :D

Gość gość
I co fajnie jak te dwoje sie do siebie odzywają KOCHANIE , sam nie pamiętam kiedy tak słyszałem od kogoś , mają swój temat i niech nanim gr***ają a komu to sie nie podoba to niech nie czyta ich postów pozdrowionka dla tej pani

Gość gość
ludzie. A może ta kobietka jest naprawdę coś warta. Tylko może nie miała takiej możliwosci się uczyć. Może w młodosci jej najważniejszym obowiązkiem było zajmować się rodzeństwem,dobytkiem,domem,gotowaniem?

Gość gość
nie sądzę, skoro ubliża wykształconym i uważa, że jeśli ktoś ogarnął zasady pisowni, to na bank nie umie sprzątać, gotować , prać itd (a tego nauczyłby się każdy średnio inteligentny szympans)..

Gość gość
Hej uczony ogarnij się, bo nudne to już się stało ciebie czytać lece do pracy dobranoc wszystkim

Gość gość
jeśli już, to uczona, bo ja kobietą jestem. widzę, że już brakuje argumentów (zresztą niewiele ich było), więc rzeczywiście się pożegnam 🖐️

Gość gość
średni szympans się tego nauczy. Tu masz rację bo to trudne niejest. Ale trzeba chcieć to robić

Gość gość
rozumiem, że chodzi ci o średnio inteligentnego szympansa. A czemu niby ktoś miałby nie chcieć tego robić i jak się mają zwykłe prace domowe do wykształcenia?

Gość gość
a może ta kobieta w młodosci miała ważniejsze obowiązki? Zajmowanie się rodzeństwem,dobytkiem,domem,gotowaniem? Nie każdy miał różowe dzieciństwo. Jedno w tych ludziach cenię. Potrafią cieszyć się drobnostkami.

Gość gość
ta kobieta, czyli ty? owszem, nie każdy miał różowo, ale niektórzy mieli drobne ambicje (jak np opanowanie poprawnej pisowni ojczystego języka). Przykro mi, że spędziłaś dzieciństwo niańcząc rodzeństwo i że było to twoim najważniejszym obowiązkiem.

Gość gość
do wyżej. Ja akurat jestem facetem. Ale znam takie przypadki że dziewczyny szóstej klasy nie mogły skończyć,a teraz są szanowane i przykładne panie domu,które nie dadzą sobie w kaszę dmuchać

Gość gość
no i dobrze, niech sobie będą paniami domu, w czym problem? Poza tym, gdzie to niby jest, że dziecko nie może skończyć podstawówki, bo zajmuje się całym domem, chyba u jakiejś patologii, bo obowiązek nauki jest do 18 roku życia?

Gość gość
Hej pani nauczycielka dawno ci w krok facet nie zaglądał stąd ta złość, choć cię wydymam to odczepisz sie od gramatyki

Gość gość
nie jestem nauczycielką, za to ty jesteś wulgarnym prostakiem, dla którego wszystko sprowadza się do kopulacji. Po twoim słownictwie łatwo można wywnioskować, że wychowywałeś się na melinie 🖐️

Gość gość
niektórzy naprawdę wychowali się w melinie. Ale czy to źle że udało im się uciec od tego i stworzyć własny normalny dom i rodzinę? Tak bardzo wam to przeszkadza że robią błędy?

Gość gość
Może i jestem prostakiem ,ale szanuje innych, nie zapomnij że na sądzie ostatecznym bendziemy mieżeni jedną miarą pani uczona

Gość gość
tak, mi przeszkadza. A jeszcze bardziej przeszkadza mi, jak uparcie wynajdują tysiąc wymówek by nie przyznać (chociaż przed samym sobą) że są leniami i ignorantami. a co do wychowania na melinie - po niektórych wypowiedziach to widać, w dodatku była to pobożna melina, na której straszyli sądem ostatecznym ;)

Gość gość
No chyba że cię pies dyma , to pujdziesz do piekła suko hehehehe

Gość gość
to załóżmy temat dla meliniarzy. Kto wejdzie? Ten meliniarz. Wchodzę pierwszy bo ojciec za kołnierz niewylewał,a i ja teraz sączę piwko

Gość gość
dobra. Gasimy światło. Dobranoc.

Gość gość
Tak się składa że ja też popijam

Gość gość
Idę spać bo się n******em jak szpadelek, ciekawe czy żonka do łużka mie wpuści dobranoc pijaką i dla pani uczonej

Gość gość
K***a zapalcie światło bo myszy grasują !

Gość gość
No patrz dranie k***a korki z******i pewno sprzedali i kupili flaszkę , a to łotry

Gość gość
kochanie jeśli tu zajrzałaś,to buziaczki na dzieńdobry

Gość gość
Witaj kochanie buziaczki a na tą polonistkę mam wywalone

Gość gość
i tak trzymaj kochanie. Miłego dzionka ci życzę

Gość gość
Skarbie ja tobie też życze miłego dzionka i śle gorącego buziaczka

Gość gość
ja już w terenie smiham