Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioracazarokslub

suknia ślubna xxl wlkp

Polecane posty

Gość bioracazarokslub

Czyzna ktoś może dobry salon bądź wypożyczalnię sukien ślubnych z Poznania? Potrzebuję dla siebie suknię ślubną w rozmiarze 44-46. Najlepiej chciałabym ją wypożyczyć :) Pomoże mi ktoś?

Gość gość
Ojej a czemu taka wielka? Dlaczego nie weźmiesz się za siebie przed tak ważnym i wyjątkowym dniem? Ja nigdy nie miałam nadwagi, ale przed ślubem schudłam 6 kg żeby jak najlepiej wyglądać w białej sukni...

Gość NicoIasCace
kochanie, to ze wpadlas nie znaczy,ze musisz brac od razu slub, miedzy faldami tluszczu i tak nikt nie zauwazy ciazy :)

Gość gość
kobito wpisz na googlu pelno tego jest

Gość bioracazarokslub
chudne caly czas, ale na obecna chwile mam rozmiar 44, napreewno jeszcze schudne do tego dnia, ale nie wiem ile, nie wiem nawet kiedy musze isc wybierac model sukni jak ciagle chudne szczerze mowiac.

Gość gość
Bezmyślnie działasz, kupisz suknie 44 schudniesz powiedzmy do 40 i co wtedy? Idź do salonu gdzie szyją na miarę i umów się na odbiór sukni nie wcześniej niż 3 tygodnie przed ślubem żeby nie trzeba było niczego poprawiać i zwężać

Gość gość
wynajme tez dzwig,ktory wyjmie mnie z mieszkania i tragarzy ,ktorzy przetocza mnie pod oltarz