Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HBO czy Canal Plus CO LEPSZE

Polecane posty

Gość gość

Witam, podlaczam sobie wlasnie tv kablowa i pytaja czy chce pakiet premium HBO Canal+ i tam jakeis Filmbox, Cinemax. Co polecacie? Warto to miec?

Gość gość
Ja tam wole C+ bo oprócz dobrych filmów (moim zdaniem lepszych niż w HBO) są jeszcze meczyki. A jesli chodzi o FIlmBox i Cinemax to polecam Cinemax, FilmBoxa nie warto brac. Mimo ze cinemax to w zasadze jeden kanal (Bo Cinemax2 to to samo tylko 24h opoznienia) to jednak ma lepsza oferte niz FIlmBox tak sadze.

Gość gość
Jak dużo telewizji oglądasz i lubisz filmy (nie jakieś ambitne kino tylko kasowe hity sprzed roku i wcześniej) to bierz, ja to miałam przez 3 miesiące bo była promocja to wszystko miałam gratis ale jakoś mnie nie zachwyciło, no ale ja ogólnie mało tv ogladam i mamy nc+ tylko dla piłki nożnej w weekendy.

Gość gość
HBO - dziadostwo daj se spokoj. Canal+ juz lepszy , ale ted d*** nie urywa no ale jak lubisz pilke i film to bierz.

Gość gość K
Jedno i drugie nic nie warte, same powtórki powtarzanych powtórek. Pozbyłam się kablówek, wolę z neta. Tylko czasem TCM mi żal.

Gość CANAL+

Bierz CANAL+