Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LucyMay

dobra apteka

Polecane posty

Gość LucyMay

Hej dziewczyny! Znacie jakąś dobrą aptekę w Krakowie, która ma niskie ceny i jakieś fajne promocje? Jestem głównie zainteresowana kupnem kosmetyków aptecznych, a nie w każdej aptece można je znaleźć ;/

Gość MargaretTouch
wiesz co, poszukaj w swojej okolicy apteki Volfarm. Oni mają duży wybór kosmetyków i myślę, że znajdziesz tam coś w dobrej cenie. Możesz również zajrzeć na ich stronę internetową i zapisać się do newslettera. Wtedy informację o rabatach będziesz dostawać na maila. Noi może jeszcze super-pharm??

Gość gość
Ta apteka musi cieniutko prząść, skoro nie ma klientów i musi ich desperacko szukać, spamując na forach. Dziękuję, będę omijać szerokim łukiem.

Gość gość
A która apteka przedzie dobrze,skoro sprzedaje sama chemie???

Gość charlotteeeeeeeeeee
Ja już od dawna kupuję w aptekach internetowych, najczęściej dom zdrowia, jest taniej, bez tłumów zakatarzonych ludzi i dostawa pod same drzwi. Do tradycyjnej apteki idę tylko wtedy, kiedy potrzebuję czegoś "na już".

Gość taktojaaaa
Ja się przestawiła i zamawiam przez internet w domzdrowia.pl czasami tylko jak się coś skończy w domowej apteczce a jest mi potrzebne na g**** to idę do najbliższej która jest czynna

Gość gość
Ja zamawiam wszystko na zapas na www.doz.pl a potem idę odebrać do osiedlowej apteki. Nie muszę płacic za przesyłkę, a ceny mam niższe niż w aptece stacjonarnej.

Gość gość
Też zamawiam z apteki dom zdrowia, głównie dlatego że mają też...perfumy ;)na początku się zdziwiłam ale teraz uważam to za udogodnienie.

Gość Kasiulaaaaaaaa
Ja często kupuję lekarstwa w aptece internetowej http://e-zikoapteka.pl/ Nie za bardzo mam czas na latanie po mieście, a tam na ogół wszystko mają i szybciutko wszystko przychodzi kurierem.