Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet który roochał ponad 30 kobiet

Polecane posty

Kiedyś miałam romans z facetem, który miał na swoim koncie sporą liczbę kobiet, miał wówczas 36 lat. Czegoś się przy nim nauczyłam (ale tak zawsze jest przy nowych partnerach, każdy jest dla nas jakąś lekcją) ale nie był to jakiś bóg seksu chociaż niczego nie można mu ująć. Niesamowitość tego romansu polegała też na czymś innym. Oprócz dobrego seksu znaleźliśmy też porozumienie na płaszczyźnie duchowej, byliśmy do siebie w jakimś stopniu podobni, rozumieliśmy się bez słów i to przekładało się na sprawy łóżkowe. Coś pięknego. Dobraliśmy się duchowo i seksualnie od pierwszego naszego kontaktu.

Gość gość
no co ty nie powiedz.. widac ty jestes zbyt tepy zeby to zrozumiec

michal co Ty możesz wiedzieć? Oceniasz mnie po jednym wpisie? Skąd możesz wiedzieć z iloma facetami byłam, ile mam lat i jak wygląda moja codzienność?

Gość gość
dobre dobre, pod względem koorestwa sie z nim dobrałaś? :D teraz te r***awice chcą przekonywać że r****cze są lepsi

Masz 25 lat i dymasz się ze starymi facetami 36 letnimi? Tym bardziej lepsza z ciebie dziwa.

Gość gość
malala ze jestes d****a to wszyscy wiedza ktorzy czytali co piszesz w wątku o pozycji 69. teraz tez przeciez masz kochanka 40 letniego. lubisz sie pieprzyc wiec nie zgrywaj swietej

Gość gość
http: //f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5752006&start=60

Miałam się przestraszyć tego linku...? Śmieszni jesteście :D jeśli miałabym powtórzyć ten romans ze "starym" 36 latkiem to bym to zrobiła bez dwóch zdań. Zadowoleni?

Gość gość
ma 40 latka poczytaj w tym topiku co wkleiłem

Aha, to taka stara rura jest. No babki w tym wieku to już się dymają bez zobowiązań i bez opamiętania.

Gość gość
ona ma 25 lat a jej kochanek 40