Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Donald Na poważnie

Polecane posty

Gość gość

Bez podtekstów politycznych. Czy podoba się Wam to imię czy zbyt pretensjonalne? Z 3 mies zostanę mamą synka i się zastanawiam nad Donaldem ew. Dominikiem

Gość cztery z plusem
Mnie się nie kojarzy z Tuskiem tylko z kaczorem z kreskówki. Ciężko brać to imię na poważnie (nie obrażając nikogo) Dominik ślicznie moim zdaniem. Bez 2 zdań Dominik by wygrał :)

Gość gość
ośmieszysz dziecko i tyle. hormony ci biją na mózg a potem dzieciak będzie musiał z tym żyć. fantazją to się można popisywać przy nazywaniu psa

Gość gość
odrazu kojarzy mi sie z tuskiem...nie rob krzywdy dziecku! dominik super!!

Gość gość
gaspar olivier albo pascal moze te lepsze?

Gość gość
Wiem ze miało być bez polityki ale mimo wszystko Donald to premier naszego kraju więc imię poważne. Dla poważnego człowieka. Nasz premier chyba z patologicznej rodziny nie pochodzie więc pretensjonalne na pewno nie jest. Lepiej zeby kojarzyło się z premierem niż z jakimś celebrytą.

Gość gość
Dominik śliczne zapomniane imię

Gość gość
acha więc Julia chirurg najlepsza w naszym mieście akurat o której nawet ostatnio mówili w telewizji jest z patologicznej rodziny bo na kafe się nie przyjęło to imię babo twój tok myślenia jest patologiczny a Donald ma tak na imię bo pewnie rodzice zrobili to na cześć kreskówki albo gum do żucia rozwaliłaś mnie

Gość gosććććććććććtaki
Na kafe jada na Nikole,,Amelie,Oliwiery a tu taki Donald- 50 lat temu to dopiero fanaberia rodziców ( dziś by ich za patologie uznali) a jednak się wykształcił i jak daleko zaszedł. Nie oceniajcie ludzi po imionach!

Gość gość
tak tylko czemu dzieciak ma mieć przesrane od urodzenia.

Gość gość
Ocipiałaś z ty Donaldem??

Gość gość
To trudna sprawa. Moim zdaniem mógłby być ten Donald, ale trzeba jednak brać pod uwagę możliwe reakcje otoczenia. To przykre, że trzeba się dostosowywać do chamstwa innych, ale znając polskie realia chyba lepiej oszczędzić dziecku krzywdy.

Gość gość
denis tenis penis

Gość gość mammmma
kaczor Donald, Słoń Dominik większość imion było/jest w bajkach. Mi się kojarzy Donald z Donald Trump . Imię jak każde inne rodzice decydują .

Gość gość
Na poważnie?? Obawiam się że imienia Donald nie da się odbierać poważnie. I do takich, niepoważnych reakcji, musiałoby dziecko przywyknąć, ze stratą dla psychiki. Pamiętaj, nie rodzisz zabawki dla siebie.

Gość gość
W zasadzie to imie jak inne ;)

Gość gość
W zasadzie to imie jak inne ;)

Gość gość
tusk tak ma na imię a to idiota więc w życiu nie nazwałabym tak dziecka. mój kot miał na imię donald bo został znaleziony pod mcdonaldem ;) ale to tak naprawdę nie ma nic do rzeczy bo różne imiona noszą zwierzaki

Gość gość
Ty to ty ...

Gość gość
14.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość tusk tak ma na imię a to idiota więc w życiu nie nazwałabym tak dziecka. Co do idioty,to ty masz wieksze szanse !I nie jestem specjalnie za Tuskiem -ale on jest kim jest.

Gość gość
Co do idioty,to ty masz wieksze szanse !I nie jestem specjalnie za Tuskiem -ale on jest kim jest. ** taa sorry pomyliłam się, z******tym premierem jest a jak bardzo myśli o kraju swoim i jego obywatelach że aż się posikam zaraz ze szczęścia :D , zawsze o takim marzyliśmy wszyscy ** temat nie o tym z resztą, autorko imię ma się podobać TOBIE :)

Gość gość
No chyba chodzi o to,ze jest premierem,a nie anonimowym nikim ;)Idiotami nie rzucaj .

Gość gość
No proszę cię daj Jarosław ew Lech:)

Gość gość
Znalam jednego Donalda, zanim Tusk zrobił sie znany. Nie podobalo mi sie to imię, ale nie mnie ma sie podobac, tylko rodzicom.

Gość gość
Przeczytaj wywiad z Tuskiem dlaczego dał synowi imię Michał, bo całe dzieciństwo wstydził się swojego imienia.

Gość gość
Donald to dość.... pretensjonalne imię w obiegu, patrząc przez pryzmat polityki. Przy wyborze imienia warto też pomyśleć, jak będzie dziecko radziło sobie w nieodległej przyszłości. Zajrzyj też na pierwszekroki.czasdzieci.pl tam ostatnio znalazłam wątek o imionach bo sama szukałam dla synka.

Gość gość
mi się kojarzy z kaczorem donaldem i w sumie dorosłym imię Twojego dziecka będzie się kojarzyć z premierem a dzieciom z kaczorem z kreskówki, nie będzie to miłe dla niego

Gość gość
a Michal czy Donald,to juz wole tego Donalda :O