Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmolada0505

Ślub z pakistanczykiem dla vizy

Polecane posty

Gość Marmolada0505

Jakie są szanse, że Pakistańczyk dostanie vizę do UK po ślubie z Polką? Jakie są realia? Co trzeba zrobić? POMOCY

Gość gość
dostanie niestety,bo szkaradna polczyna jest obywatelka unii,a obywatele unii moga mieszkac w kazdym kraju unii w tym Uk.stad tez tyle milosci w kroczach szkaradnych polczyn i kozojebcow sami ocencie http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
zabierz swojego pakola do Polski! niech tam mu dadzą wizę!

Gość gość
Zgłaszają się do nas szkaradne polki składające wnioski o wydanie wyciągu zaświadczającego o zdolności do wejścia w związek małżeński - dodaje Hanna Zawisza, polski konsul w Londynie. - W ostatnim czasie zaobserwowaliśmy znaczny wzrost liczby takich podań. Polki wychodzą za mąż głównie za obywateli spoza Unii. Najczęściej ich przyszli mężowie to obywatele Algierii, Turcji, byłej Jugosławii, Albanii, krajów afrykańskich - mówi.

Gość gość
i na pewno powiedziala, ze szkaradne...:o spojrz w lustro, dopiero szkarade zobaczysz

Gość Marmolada0505
Nie, nie... To mój przyjaciel, sama wyszłam z tą inicjatywą bo chcę mu pomóc. A jak inaczej może dostać tę vizę? Orientuje się ktoś w tym temacie?

Gość gość
Niech znajdzie sobie legalna pracę lub niech się uczy. Oni potrafią naściemniać, że tylko ślub im pomoże, bo za tępi są na inne rozwiązania. Przyjaźń z kozoyebcą?? też kochasz zwierzęta? czy jesteś tak wybrakowana, że normalny biały człowiek nie zada się z takim wybrykiem???

Gość gość
uczciwie,jesli cos umie poza robieniem kebabow i r*****iem szkaradnych polek i koz i malych malpeczek w nocy to dostanie,ale ze to beneficiarze i nieroby to inna bajka.

Gość Marmolada0505
Uważam, że to troche ograniczone wrzucać wszystkich do jednego wora :) Nie jestem "wybrakowana" i dlatego nie czuję potrzeby tłumaczenia się przed rasistami wyżywającymi się w internecie. Nie wszyscy muzłumanie "r***ają" kozy, a w pakistanie nie mówi się nawet po arabsku, polecam trochę się doszkolić :) Czy jest to ktoś z jakąś merytoryczną wiedzą w tej dziedzinie?

Gość gość
Tak, posiadam, chociażby z racji moimi specjalizacjami na studiach, zainteresowaniami, a szczególnie z doświadczeniami w pracy w WSiOC, Oddział ds. Cudzoziemców w Urzędzie Wojewódzkim, który to zajmuje się sprawami wiz, decyzji o pobycie, zaproszeniami i pozwoleniami na pracę - tam moja tolerancja przepadła. Gdzieś pisałam o arabskim w Pakistanie? Czytaj ze zrozumieniem. Btw. każdy muslim musi wypowiadać wersety z Q'uran po arabsku, inaczej bluźni, no chyba, że nawraca niewierną. Skoro nie wszyscy rvchaja kozy to reszta owce i krzywomordne białaski. Szanujący się muslim z majątkiem i pozycją nie tknie niewiernej, bo już ma swoją 'zaklepaną' kobietę. Zadajesz się z hołotą muslimską to wiesz co nakręcają.

Gość Marmolada0505
Skoro nie wszyscy rvchaja kozy to reszta owce i krzywomordne białaski. Szanujący się muslim z majątkiem i pozycją nie tknie niewiernej, bo już ma swoją 'zaklepaną' kobietę. Zadajesz się z hołotą muslimską to wiesz co nakręcają Dokladnie

Gość Marmolada0505
Nie jestem odpowiedzialna za ten post wyżej. Moja wina, nie założyłam hasła. Mieszkałam w Londynie parę ładnych miesięcy i owszem, widziałam "ciapaków" budnych, śmierdzących, odpychających, ale powtarzam, nie wszyscy tacy są. Strasznie mi wstyd za polaczków mających się za jakąś super-rasę. Niedaleko wam wszystkim do hitlera. Z pewnością potępiacie jego działania i podczas wizyty w Oświęcimiu płaczecie mamie w rękaw, a najchętniej zrobilibyście to samo z wyznawcami islamu. Straszna hipokryzja. Otwórzcie swoje małe, ograniczone umysły, zwiedźcie trochę świata, poznajcie ludzi wywodzących się z innych kultur, a nie tkwicie w tym smutnym kraju gdzie każdy każdego nakręca i zakorzenia te islamofobiczne przekonania. :) Idąc Twoim tokiem rozumowania... na pewno chlejesz na umór i kradniesz, a to troche przesłania klarowność myśli, więc nie zamierzam kierować sie tym, co mówisz. Alkohol zabija szare komórki, a skoro jesteś Polakiem to pewnie nie schodzisz z fazy.... robię postępy? ;)

Gość gość
Miałam taka 'fajną' pracę, że musiałam latać do PE w Brukseli i w Strasburgu. Po zmroku białym kobietom nie pozwalano wychodzić samym do sklepu, wszystkie wyjścia miałam zawsze z ochrona i podstawionym samochodem. Dlaczego? Bo ciapaci się wałensali ulicami i zaczepiali każdą samotna kobietę po zmierzchu. Raz wyszłam po 20 do sklepu na drugą stronę ulicy, dobrze, że concierge zauważył i mi pomógł, bo nie mogłam wyjść ze sklepu. Skoro alkohol zabija sz.k. to nie pij tyle, no chyba, że już jesteś wrakiem.

Gość Marmolada0505
Dlaczego widzisz tylko wady innych narodów? Ja się boję w Polsce wyjść po zmroku sama do sklepu! Nie dalej jak wczoraj banda zachlanych polaczków zaczepiała mnie na ulicy i ledwo się przez nich przedarłam. Takie prostackie ubliżanie komuś w internetach jakie Ty uskuteczniasz naprawdę mnie załamuje. Raz jeszcze, ograniczeni hipokryci tylko w tym kraju. Otwórzcie swoje smutne umysły, bo wiele tracicie.

Gość gość
Widocznie masz taką aparycję do zaczepiania. U mnie na osiedlu nikt by się nie ośmielił mnie obrazić. Znają mnie, wiedzą, kto do mnie przyjeżdża i czym, dlatego mogę chodzić o każdej porze.

Gość ciapacka koza
Marmoladko- gratuluję. Pewnie już w Polsce wiedzą, że jesteś ciapacką kozą, dlatego liczą na darmowe bzykanie z dopłatą.

Gość Marmolada0505
Moje życie nie ogranicza się tylko do mojego osiedla, więc słaba argumentacja. W Anglii też jak się dłużej pomieszka to z czasem poznaje się sąsiadów i nie ma się czego bać w swojej okolicy, nawet tej "ciapackiej". Po dłuższym namyśle, może to dobrze, że polacy mają takie nastawienie. Może zostaną w tym kraju, odgrodzą się od innych i poumierają g***o wiedząc o świecie i innych kulturach, a podróżować i dawać świadectwo o nas będą tylko ludzie rozgarnięci i nie tak ogrniczeni. Ktoś tu jest wybrakowany, obrzydlliwy i otrzymuje mnóstwo obelg w normalnym życiu, że wyzywa w internecie ludzi, o których życiu nie ma pojęcia. "Darmowe bzykanie"? Rozumiem, że ty uznajesz tylko takie, za które dostajesz pieniądze? Gratulacje, good for you "ciapacka kozo" :)

Gość ciapacka koza
Twoim językiem mówiąc - meeee i tyle.

Gość Marmolada0505
Widzę, że wzbijamy się na wyżyny elokwencji... :) "ciapacka kózko" skończ gimnazjum, potem spróbuj znowu zabłysnąc swoimi błyskotliwymi uwagami

Gość Norwegia Norwegia
a ja ci proponuje azebys zapytala się swojego przyjaciela dlaczego w Pakistanie jak bialy chłopak (nawet muzułmanin!) ozeni się z pakistanka to ma 99% na to ze nie przezyje miesiąca. nie zapomnij mu wspomnieć o tolerancji.

Gość Norwegia Norwegia
chciałam wspomnieć ze zyje w innym kraju i na bierzaco mam okazje poznawać rozne kultury. zdecydowanie Europejczycy (nawet Polacy) sa o wiele bardziej toleracyjni od owych wspomnianych. w najgorszym razie wyzwa, nikt nie będzie nikogo mordowal.

Gość Marmolada0505
Może dlatego stamtąd uciekają? Bo wielu z nich nie chce być utożsamianym z przemocą, która ma tam miejsce? Nie staram się udowodnić, że wszyscy muzłumanie są wzorem do naśladowania, tylko że są wśród nich wartościowi ludzie, którym warto dać szansę a nie nazywać ich "kozoyebcami", bo to tylko świadczy o waszej prymitywności. Kochanko Franka, "gów*o" to spuszczasz w kiblu co rano i masz jedynie prawo nazywać tak siebie jeśli czujesz potrzebę, a nie ludzi, z którymi pewnie nigdy nie miałas okazji nawet porozmawiać. Jeśli Ty reprezentujesz przyszłość tego narodu (bo zakładam, że więcej niż 14 lat nie masz) to czas się wynosić z tego kraju lub wygnać takie "gów*o" daleko za jego granicę ;)

Gość ciapacka koza
Marmoladko wracaj do zagrody, Azim przyprowadził kolegę i czekają na twoja słodka pupcię.

Najgorsze jest to ze ja spotykam takich na ulicy codziennie.Jestem zmuszana do placenia podoatkow na tych nierobow i kryminalistow. Codziennie czytam ich akta,czesciej niz rdzennych mieszkancow kraju zamieszkania.Ja mam zapier.dalac na ich lekcje plywania,doplaty do szkoly ,kursy ,zajecia z szydelkowania.Bo nie pracuja i nie chca pracowac.Nawet jezyka nie chcca pojac.Ja za to zaplace pelna stawke za zajecia dla swoich dzieci bo kwa,glupia jestem i maz tez ze robic nam sie chce.Miec lepsze zycie,ale moje dochody przekraczaja prg podatkowy.Czyli mniej dla mnie,wiecej dla czornych z 10 dzieci.A mnie nie stac na 3 dziecko.

Gość Marmolada0505
W takim razie polityka kraju nie za mądra. Slabo sobie w zyciu radzisz i obwiniasz za to "czarnych", to dobre. A polacy chca pojąć jakikolwiek jezyk? Wiekszosc naszych rodakow nie zna ani kszty, ani jednego języka obcego. Wstyd i hańba, nic wiecej. Nie spotkalam ani jednego "ciapaka" ktory nie mowil po angielsku lub niemiecku, natomiast wyslawiani pod niebiosa przez was polacy jak malpy na migi sie porozumiewaja za granicą. WSTYD!!!

Ha ! Ok Slabo sobie radze.Mowie niestety w 3 jezykach.tak jakos wyszlo.Zarabim za duzo,Dlatego place wiecej podatku.Zarabiam za duzo,dlatego moge placic na swoje dzieci,twoje nierobstwo i twoje niedoksztalcone potomstwo. Ja sobie nie radze??? Dlaczego musze dokladac w takim razie do twojego koryta i twoich rozlozonych nog?

Gość Marmolada0505
Fantastycznie dla Ciebie. Ja znam 4, łaciny nie liczę. To jakaś licytacja? Chyba cos mi umyka. Musisz miec bardzo smutne zycie, ze uciekasz do wirtualnego świata, sugerujesz, ze ja, mimo to ze gowno wiesz o moim zyciu, "rozkladam nogi" byle dla kogo i ublizasz mi by siebie dowartościować. Masz moje współczucie. Ucałuj swoje dzieci przy korycie

Gość Marmolada0505
A polacy chca pojąć jakikolwiek jezyk? Wiekszosc naszych rodakow nie zna ani kszty, ani jednego języka obcego. Wstyd i hańba, nic wiecej. Nie spotkalam ani jednego "ciapaka" ktory nie mowil po angielsku lub niemiecku, natomiast wyslawiani pod niebiosa przez was polacy jak malpy na migi sie porozumiewaja za granicą. WSTYD!! taaaa ciapaki znaja jezyki,a na sloncu jest woda :D kariera.pb.pl/3417104,39420,polska-w-czolowce-rankingu-znajomosci-angielskiego Polacy nie gęsi, ale mają nie tylko swój własny język. Pod względem znajomości angielskiego wyprzedzamy m.in. Niemców, Szwajcarów i Japończyków.