Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marmolada0505

Ślub z pakistanczykiem dla vizy

Polecane posty

Gość Marmolada0505
teraz pokaze wam foto tego przystojniaka i swoje http://pokazywarka.pl/iesu7r/ zazdroscicie nic wiecej polaczki bo ciapoki som takie boskie :D ze hej

Gość Norwegia Norwegia
dobra to ja mam ine pytanie. jak zamierzasz dac mu ta wize? bo wiesz jak z nim slub weźmiesz to owszem on dostanie ta wize ale potem będą przychodzić do ciebie do domu przez następne 3 lata i sprawdzać czy slub nie był fikcyjny i czy razem mieszkacie. masz zamiar z nim mieszkac 3 lata? plus w tym czasie zapomnij ze weźmiesz slub czy ulozysz sobie zycie. warto tak? poza tym nie znasz pakistanczykow, potrafią si ukrywać i wtapiać w europejskość mimo ze co innego mysla, inacxej nie zostali by zaakceptowani. oni dobrze o tym wiedza ze graja pod europejska nute, a tak naprawdę swoje mysla, wiesz mi.

Gość Marmolada0505
Rankingi to jedno, a rzeczywistość drugie. Niestety wiem jak to wygląda w praktyce i bardzo niewielu mozna spotkac Polakow ktorzy bez rażących błędów potrafią się porozumieć za granicą. Pamiętam jak na studiach prawniczych 70% ludzi na roku jednego zdania poprawnie nie byli w stanie powiedzieć. A rankingi i statystyki wszelakie to sobie można w tyłek wsadzić ;)

Gość Norwegia Norwegia
* wierz

Gość Norwegia Norwegia
jeszcze będziesz plakac, sama się przekonasz. a najlepiej jak cie wsadza za fikcyjny slub-to jest karalne.

Gość Norwegia Norwegia
prześlij z laski swojej statystyki odnośnie zbrodni honorowych z Polsce i w Pakistanie. chętnie przejze

Gość gość
Dziwne. Taka wyksztalcona, 4 jezyki plus lacina, studia prawnicze, a pytasz na forum internetowym, w jaki sposob Pakistanczyk moze dostac europejska wize? Jakies prawo miedzynarodowe chyba musialas miec..? Poza tym, czlowiek, ktory tyle sie uczyl, chyba wie, jak szukac informacji..? Raczej nie na Kafeterii? no i jeszcze prawnik, ktory nie wie, ze moze pojsc do wiezienia za fikcyjny slub..? Dziwne.

Gość gość
Poza tym, jaki masz plan na pozniej? Rozwod? Jestes pewna, ze dalby Ci rozwod? A jak zwieje gdzies do USA ? Nie neguje tego, ze to dobry czlowiek, ale uwazam, ze takie malzenstwa dla wizy i w ogole malzenstwa z obcokrajowcami to ogromne ryzyko! Ale Ty jestes dorosla, tylko raczej nie oczekuj, ze ktos Ci tu pomoze w organizowaniu fikcyjnego malzenstwa.