Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najdluzej bylyscie zarejestrowane w up

Polecane posty

Gość gość
ja mam zasiłek do stycznia i wtedy się wyrejestruję. Nie widzę żadnego sensu w byciu zarejestrowanym. Zasiłek miałam na pół roku, w tym czasie 2 x mam się zgłosić na podpis (wrzesień i grudzień) nawet nikt nie udaje,że mają jakieś oferty pracy dla mnie. Na staż jestem za stara i za młoda bo mam 35 lat, nie jestem w grupie trwale bezrobotnych, więc też mi stażu nie dadzą, na kursy, tylko pod warunkiem,że sobie sama go poszukam i przyniosę zaświadczenie od pracodawcy,że po kursie mnie zatrudni.. Nie wiem po co ich tam jest tyle do takiej roboty :o Nic mi to bycie bezrobotnym po zakończeniu zasiłku nie daje, a tak będę sobie latać na jakieś zlecenia i nie będę musiała ciągle ich informować

Gość gość
jako bezrobotna byłam zarejestrowana tylko 2 miesiąca,zaraz po studiach,było to 2006r.,od tamtego czasu stale pracuje

Gość gość
7mcy

Gość gość
ja juz prawie 1,5 roku.

Gość gość
odnośnie postu, w którym jedna Pani pisze, że na staż jest za stara. Równocześnie jest na staż za młoda, ponieważ są programy np. unijne "50 +" - właśnie dla osób starszych :) (Moja znajoma się załapała na taki staż do państwowego urzędu za ok. 1000 zł mies/7 godz dziennie). Także może są też inne programy dla osób w średnim wieku?

Gość gość
przepraszam, nie doczytałam dokładnie. Pani pisze też że jest na staż za młoda....Mea culpa

Gość gość
35 za stara? Moja siostra ma tyle lat i jest na stażu w urzędzie skarbowym. Nie ma matury i jest samotną matką, więc jakaś rewelacyjna nie jest.