Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest praca czy nie ma a jak jest to

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc, zdecydowana wiekszosc prac jakie sa to pol etatu za minimalna oczywiscie. No i wez tu teraz za to zyj... 15-20 godz tyg po 6.31 daje 95-126 funtow tygodniowo. Jak zyc? Nie ma pracy na caly etat w Uak juz !!!

Gość gość
Przej****e... Ci, ktorzy sa tu od dawna, maja fach, zawod itd.zarabiaja te pieniadze nawet w dzien, a nie w tydzien... Bieda!

Gość gość
:/ na sam pokoj a co z reszta???

Gość gość
Pracy nie ma? Jest i bedzie, moze tylko brakowac kwalifikacji itd. Tylko na pol etatu? Nie umiesz szukac... A skoro na pol etatu i brakuje na zycie to szukaj drugiej tez na pol etatu, da rade, wielu ludzi tak zyje.

Gość gość
Ta, jest praca, nie wiem gdzie... Pogodzic 2 na pol etatu, dobrze sie mowi, a tu wez zgraj grafik, policz czas na dojazdy...p********ie

Gość gość
a w jakim zawodzie szukasz?

Gość gość
Tak! 90% teraz w UK to praca na pol etatu i za minimalna !!!

Gość gość
Nie ma juz pracy w UK :( :( :( !!!

Gość gość
jamusilam oddac pol etat bo sie nie wyrabilam tyle pracy ale widac nie dla kzdego

Gość gość
Nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość quqryq
niema niema :) chyba dla polmozgow nie ma pracy i dla tych co maja dwie lewe rece no i oczywiscie dla fredka kiepskiego tez nie ma pracy (z jego wykształceniem) no ale wiekszosc polaków łapie sie w te kategorie u mnie supervizer chodzi i sie pyta czy moze jakiś overtime by człowiek wział a ze człowiek łasy na kase to bierze i potem trzeba te 58 godzin w tygodniu, czyli 40 za 9,2 +18 za 14 dziabać mam nadzieje za listopad wziac jakies 1700 na reke (pracuje jako fizol w magazynie -okej w nocy) do mojej kobiety ktora otworzyła mikrobiznes (na razie słabo idzie) wrecz dzwonia z agencji zeby poszła do pracy wiec poszła pod warunkiem ze soboty wolne bo ma własnych klientów i co agencja sie zgodziła pracuje niedziela, poniedziałek, wtorek po 11,5 godziny stawka żenujaca bo minimum tylko za niedziele jakies 8 czy mozna to nazwac brakiem pracy ? no ale jak komus tutaj wszystko przeszkadza i pokrzywiony chodzi bo to angole fałszywi, za duzo ciapatych itp to pracy tez nie bedzie miał albo bedzie pracowaćw jakim polskim gettcie oczywiscie luty marzec kwiecien bedzie gorzej

Gość kiut
jest praca ale za minimana albo lekko powyzej wymagania sa duze wiec opierdalac sie nie mozna tylko ze tej minimalnej, po oplaceniu lokum i wcale nie takiego taniego zarcia naprawde wiele nie zostanie. no coz ... raju tu na pewno dla zarabiajacych NMW nie ma :O

Gość gość
@kiut - a powiedz mi gdzie za minimalna jest raj???? W jakim kraju?

Gość gość
Przyjedz to zobaczysz palancie!