Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prof nie habilitowany

podoba mi się moja studentka

Polecane posty

Podoba mi się moja studentka. Wysoka, długie blond włosy, figura idealna. Najgorsze jest to, że ja jej się też podobam. Gapi się mi w oczy i uśmiecha, wie o co chodzi. Dodam, że ona studiuje zaocznie, ja uczę ją tylko jednego, nieistotnego dla jej kierunku studiów przedmiotu. Wejść w to?

Gość gość
daj spokoj, żenada...

Czemu?

Gość gość
lubisz ploty i problemy to brnij sobie w to!

Gość gość
a ile masz lat? a co w sytuacji gdy podoba nam sie studentka z naszego wydzialu, ktorej nie uczymy? Wtedy chyba nie ma zadnych przeciwkazan, bo niby dlaczego?

Gość on pyta o nią
jestem koło 40, nie mam nikogo, ona też nie

to ja pisałem wyżej^^

Gość gość
eee to stary jestes.... ja dalam kosza 32-letniemu doktorowi z mojego wydziału...

Czemu? 32 lata to młody BÓG!

Gość gość
czemu? bo mi sie nie podobal i wogole nie byl dla mnie... lubilam go jako kumpla z którym można pogadać i tyle...

myślałem, że może przez to, że jest wykładowcą. Przecież po jest życie prywatne, po zajęciach. Wtedy możemy robić co chcemy, czemu innym to tak przeszkadza

Gość gość
nie, nie dlatego, że jest adiunktem :) To jest akurat zaleta, że jest taki wykształcony ;)

Gość just somebody
jak Cię wyrywa to czemu nie, chociaż już sama nie wiem co o takich rzeczach myśleć różnica wieku jest bardzo duża, chyba jeszcze pamiętasz jak to jest, gdy jest się młodym, też byłam parę razy na mojej uczelni w takiej sytuacji i zawszę się zastanawiałam czy oni sobie poradzą z moją młodością i wszystkim co się z nią wiąże

Gość gość
a mnie się podoba mój nauczyciel akademicki, ciągle go wypytuję o coś, ale nawet na e-maila nie odpisuje mimo, że ma pretekst. więc chyba zle odczytałam jego sympatyczne podejście. nie wiem, ile ma lat, ale młodo wygląda i widziałam na necie, że magistra robił chyba koło 2005 roku, a ja to wtedy miałam maturę. wydaje mi się, że to jednak Ty powinieneś jej coś zaproponować w delikatny sposób, bo ja np. już wiem, że się nie odważę!

Gość gość
Ale w czym problem? Umow sie z nia, ale po zakonczeniu waszych relacji student-wykladowca. Zaliczy przedmiot to mozecie sie spotykac. Moi rodzice sie tak poznali.

Gość gość
student chciał przyjść do mnie na korepetycje z przedmiotu, ktorego ja nie uczę, chciał mnie podwieźć i zagaduje do mnie o byle co... co mam sobie pomyśleć?

Gość gość
Ja tylko marzę o moim nauczycielu akademickim. Ale cóż, niedługo koniec zajęć z nim, a Wrocław = wiele studentek :(

myślę, że najpierw spróbuj nawiązać relacje czysto naukową a potem zobaczyć co dalej, jak się dogadujecie itd.