Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który szpital do porodu Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Ktory szpital polecacie? Lepsze państwowe czy może prywatne? Klinika Damiana czy Medicover? Warto rodzic w prywatnym?

Gość gość
Swieta zofia, warunki i opieka jak w damianie czy medicoverze (no prawie, bo pokoje 2 osobowe po porodzie, ale lux), a zawszeto duza klinika w razie komplikacji i Ty i dziecko macie najlepsza opieke. No i wszystko za darmo, my placilismy tylko 200zl za udzial meza w cc.

Gość gość
To cc miałas na życzenie? Czy ze wskazań medycznych? ( wybaczcie tak głupie pytania,ale dopiero zaczęłam sie interesować tym tematem :) )

Gość gość
Akurat ja mialam wskazanie ortopedyczne, prowadzila mnie lekarka z tego szpitala i przez przyoadek przy badaniu w 34 tygodniu wyczula "problem" u mnie w kregoslupie. Ale chyba nie balabym sie tam rodzic sn, wejdz na ich strone i obejrzyj zdjecia. Wszystko na zywo wyglada tak samo.

Gość gość
A tak mi sie jeszcze przypomnialo- ze mna w pokoju lezala pani, ktora rodzila z jeanette kalytta, placila jej chyba 2.5 tys z tego co pamietam i ta jeantte do niej przychodzila codziennie po porodzie(2 dni bylysmy obie) i jej pokazywala jak skutcznie karmic piersia, ogladala mala, jakies cwiczenia zalecala. Jakbym miala rodzic sn, to pewnie bym sie na taka opcje zdecydowala.

Gość gość
św. zofia jest przereklamowana, straszny nacisk na karmienie piersią, ogólnie negatywna atmosfera. wolę szpital św. rodziny na Madalińskiego.

Gość gość
Ja tez slyszalam negatywne opinie o Zelaznej. Moze bylo tam dobrze a teraz sie pogorszylo. Kolezanka tam rodzila miesiac temu i tez miala wskazanie do cc ze wzgledu na cukrzyce i cisnienie wysokie. Lekarze to olali i od dnia przyjecia w ktorym miala planowane cc siedziala 9 dni bez potrzeby a potem na sile jej porod wywolywali zeby koniecznie urodzila sn. Prawie skonczylo sie tragedia bo lekarz uparty i w ostatniej chwili poszla na stol a po co bylo meczyc dziwczyne skoro cc miala miec??? i to samo dotyczy karmienia na sile wszystko a jak nie masz pokarmu bo tak sie zdarza to zaglodza ci malucha bo przeciez nie dokarmia ty musisz miec pokarm a co jak jego nie ma ?????? zdecyduj autorko sama ale odradzam ten po wielu opiniach a w wawie naprawde masz wybor. Ja rodzilam w Szpitalu Praskim i jestem zadowolona i znieczulenie tez za darmo dostalam w trakcie porodu.

Gość gość
Polecam Inflancką, już 2 razy tam rodziłam i warunki świetne są.

Gość gość
ja polecam solec, inflanca warunki ok - ale opieka po porodzie masakra, znam opinie kilku kolezanke, więc odradzam ! solec świetny, też zależy na kogo się trafi, ale położne reagują, opiekują się, i pomagają po porodzie. a to ważne

Gość gość
mswia polecam św. zofii nie polecam

Gość gość
Szczegółów o prywatnych nie znam...W Warszawie jest tyle dobrych państwowych że chyba średnio jest sens rodzić w prywatnym, no ale jak ktoś chce mieć wszystko na tip top, to wiadomo w państwowym tak nie będzie miała. Osobiście mogę polecić szpital Bielański, dobre opinie słyszałam też o szpitali im. Orłowskiego, MSWiA.

Ja słyszałam mega dobre opinie o MSWiA na Wołoskiej. A Na Inflanckiej towarzyszyłam bratowej, poród extra, ale opieka poporodowa żal mówić....

Gość gość
św. Zofia to straszny kombinat, ja się źle czuję w takich molochach. zresztą mój gin ma złe zdania o tym szpitalu, tylko o nim mi tak mówił.

Gość gość
W szpitalu orlowskiego jest podobno dobra patologia, ale jak dla mnie tylko sw. Zofia, wszystkie moje kolezanki i ja rowniez tam rodzilysmy. Nigdzie indziej :-)

Gość gość
ja rodzilam miesiac temu na Karowej. Dostalam gaz rozweselajacy i znieczulenie zewnatrzoponowe - oczywiscie gratis. Super polozna, pani Agnieszka. Bardzo milo wspominam tamtejszych studentow AM, ktorzy osobiscie mnie zapytali, czy mogą byc przy moim porodzie. Zgodzilam sie i dzieki temu pomogli mi przy porodzie, trzymali mnie za nogi i pomagali przec :-P

Gość gość
Ja osobiscie polecam szpital bielański rodziłam tam w sierpniu i naprawde super opieka sale bardzo ładne

moje 3 kolezanki rodzily w bielanskim - są bardzo zadowolone i drugie dzieci tez maja tam zamiar rodzic. i 2 kolezanki w praskim - tez bardzo zadowolone (te dwie mialy dogadane polozne) ja sie staram o 2 dziecko i mam zamiar rodzic w bielanskim - jak sie uda :)

Gość gość
postanowiłam odświeżyć temat bo nic nowego w żadnym wątku się nie pojawia :) sama pół roku temu rodziłam w szpitalu medicover i sprawili że poród był dla mnie magiczną chwilą (choć wcześniej wręcz umierałam). Świetna, profesjonalna opieka!