Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zmienić pracę i życie

Polecane posty

Gość gość

Ale nie jest tak łatwo...

Gość gość
No nie jest, nie jest. Ja tez bym chciala, probuje i nic...

Gość gość
znalazłam super oferte, spełniam wymagania, przeszłam 3 etapy, miał być ostatni etap a tutaj znów to samo ogłoszenie się pojawiło:O

Gość gość
nie można się poddawać, mimo porazek

Gość gość
Straszny jest ten slogan, ze nie mozna sie poddawac. Tak mowia ludzie, ktorzy nie maja problemow.

Gość gość
Ja chcę zmienić pracę... życie samo się potem zmieni

Gość gość
nie jest straszny, ja tak mówię po każdej porażce, żeby się zmotywować, bo najłatwiej usiąść i się załamać:O

Gość gość
i tak, zmiana pracy pociąga za sobą od razu zmianę życia...

Gość gość
Ja chce znalezc prace, to jest dopiero problem. I nie lubie jak mi ludzie, ktorym nic nie brakuje mowia "nie zalamuj sie", a w zyciu nie byli i pewnie nie beda nigdy w mojej sytuacji.

Gość gość
dlaczego uważasz, ze inni nie byli nigdy w trudnej sytuacji? tylko ty jedna jesteś ofiarą losu??

Gość gość
Ja też chcę, dużo już zmieniłam, ale sporo pozostało do zmiany. Strasznie demotywują mnie zrzędzące jęczydusze wokół...

Gość gość
ja na zmianę pracy raczej się nie zdecyduję, gdy byłam młodsza miałam wiecej odwagi i często eksperymentowałam zawodowo...ale życie chętnie bym zmieniła...

Gość gość
Moi znajomi, ktorych rodzice ustawili na cale zycie najglosniej krzycza "nie poddawaj sie", a sami wszystko dostali na zlotej tacy i w zyciu nie musieli sie o nic naprawde postarac. Tylko ludzie, ktorych zycie naprawde doswiadczylo potrafia zrozumiec, ze czasem ma sie wszystkiego dosc i dopada zniechecenie.

Gość gość
To ciekawe, bo u mnie o nie poddawaniu krzycza Ci co doszli sami do sukcesu, praktycznie z dna, a leniwce i roszczeniowce tylko jojcza, ze nie mozna, ze sie nie uda i ze sukces odnosza tylko dzieci bogatych rodzicow albo ze ktos komus cos tam pod nos podstawial

Gość gość
fajnie że tyle osób myśli o rozwoju. Ale wydaje mi się, że żadne większe zmiany-czy to życia, czy pracy nie da się przeprowadzić bez zmiany siebie

Gość gość
charakter, silna osobowośc to podstawa...ale trzeba tez trochę szczęścia, jeśli ktoś ma zawsze pod górkę to w końcu może sie zniechęcić...

Gość gość
Oczywiscie ze sie nie da przeprowadzic bez zmiany siebie.

Gość gość
ja mam podobne dylematy,ale warunki finansowe jakie sa proponowane w Pl,tak na prawdę nie pozwalają na utrzymanie się samemu liczę na wszystkie sposoby,ile wynajem mieszkania,ile skromne zycie,jakieś dodatkowe wydatki i ..wychodzi,że będę musiała dokładać do interesu :O,wiec rezygnuję ....:(

Gość gość
Damy radę:)