Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

problem natury psychicznej

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nie wiem, moze jestem psychiczna, mo偶e nawet na pewno, mam wielki, bardzo wielki problem ze sob膮. Ot贸偶, pisze to mega powa偶nie i naprawd臋 do smiechu mi nie jest bo m贸j problem rujnuje mi 偶ycie, BOJ臉 sie szuka膰 pracy. Panicznie sie boj臋. Nie wy艣l臋 CV bo si臋 boj臋, nie odbior臋 nieznanego telefonu bo si臋 boj臋 ze to potencjalny pracodawca, gotowa jestem uciec spod drzwi pracodawcy przed rozmow膮. Chodz臋 na terapi臋 ale w tym temacie mi ona nie pomaga, to terapia dla DDA. Jakie leki mi pomog膮? Naprawd臋 potrzebuj臋 lek贸w bo nie wyrobi臋 sama. Paradoksalnie jestem osob膮 otwart膮 i dosy膰 komunikatywn膮, mam znajomych, narzeczonego. By艂am na sta偶u, gdzie radzia艂am sobie doskonale i by艂am naprawd臋 bardzo lubiana. Ale do normalnej pracy boj臋 si臋 i艣膰 jak cholera. Wie膰 ponawiam pytanie: jakie leki?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 khjfvhgu
ja mia艂em podobnie lekarz mi przypisa艂 promolan , bior臋 tylko na noc poczytaj albo pogadaj z lekarzem swoim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26 lat, studia wy偶sze, certyfikat jezykowy, uko艅czone szko艂y policelane wiec wykszta艂cenie posiadam nie posiadam do艣wiadczenia zbyt duzego bo juz na studiach czu艂am taki l臋k. Okaza艂o si臋, 偶e mam syndrom DDA. Posz艂am na terapi臋. To d艂uga droga, a potrzebuje efekt贸w na ju偶, dlatego bez lek贸w nie dam rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A po jakich studiach jeste艣? certyfikat j臋zykowy - j臋zyk angielski czy inny? jeden znasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Studia humanistyczne, jezyk kraju wschodniego :P, angielski znam, ale tylko podstawe, jako艣 bym sie dogada艂a na pewno marz膮 mi sie 3 kursy jezykowe :) Juz podejrzewam siebie o nerwice, 偶eby tak si臋 ba膰? Ja wiem, 偶e poczucie warto艣ci u mnie lezy, boje si臋 ludzi w pracy i tego, ze nie podo艂am obowiazkom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale przeciez staz to prawie jak praca ,wiec jak dalas rade dasz i teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asie艅kabc
dobra a praktycznie co艣 umiesz ? teoretycznie nawet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Myslisz, 偶e 艂atwo mi wymienic, co umiem skoro uwazam, ze niczego nie umiem :O Wiem jak napisac pismo w uk艂adzie blokowym, a jak w alinea, wstawic tabelke, zrobic wykres, zrobic prezentacje w powerpoincie, obs艂uzyc ksero, dogadac si臋 po rosyjsku i angielsku, kumam troch臋 rachunkowo艣ci, 艂adnie pisze o czym swiadczy pewne wyr贸znienie w konkursie poniek膮d literackim, mam technika administracji technika hotelarstwa, gdzie zda艂膮m etap praktyczny na 90 par臋 procent, a ten kto go zdawa艂, wie, ze to trudne jest. Ja wiem, ze nie jestem w ciemi臋 bita, bo naprawde szybko si臋 ucze, ale co mi z tego, skoro uwzaam sie za gorsz膮 od wszystkich, kt贸rzy maja prac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jezyk kraju wschodniego - czyli co rosyjski?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Tu nie jest problem w tym, ile mam lat, co umiem, a czego nie umiem, ale chodzi o to, 偶e ja si臋 boje podj膮c jakiejkolwiek pracy, nawet zaczac jej szukac. Nie wyr贸zniam sie zadnymi osiagnieciami, nie mam zadnych wybitnych zdolnosci, jestem taka przecietna. Czuj臋 si臋 gorsza, jestem l臋kliwa i zakompleksiona. Potrzebuje wspomagaczy jakich艣 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asie艅kabc
daj臋 wspomagacz- nie jeste艣 zagro偶eniem, bo nie masz istotnej wiedzy z rachunkowo艣ci, rozliczania wynagrodze艅 jeste艣 idea艂em :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No p贸ki co na kadrow膮 i ksi臋gow膮 nie mam zadatk贸w :P

Udost臋pnij ten post