Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem natury psychicznej

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, moze jestem psychiczna, może nawet na pewno, mam wielki, bardzo wielki problem ze sobą. Otóż, pisze to mega poważnie i naprawdę do smiechu mi nie jest bo mój problem rujnuje mi życie, BOJĘ sie szukać pracy. Panicznie sie boję. Nie wyślę CV bo się boję, nie odbiorę nieznanego telefonu bo się boję ze to potencjalny pracodawca, gotowa jestem uciec spod drzwi pracodawcy przed rozmową. Chodzę na terapię ale w tym temacie mi ona nie pomaga, to terapia dla DDA. Jakie leki mi pomogą? Naprawdę potrzebuję leków bo nie wyrobię sama. Paradoksalnie jestem osobą otwartą i dosyć komunikatywną, mam znajomych, narzeczonego. Byłam na stażu, gdzie radziałam sobie doskonale i byłam naprawdę bardzo lubiana. Ale do normalnej pracy boję się iść jak cholera. Wieć ponawiam pytanie: jakie leki?

Gość gość
ile masz lat?

Gość khjfvhgu
ja miałem podobnie lekarz mi przypisał promolan , biorę tylko na noc poczytaj albo pogadaj z lekarzem swoim

Gość gość
26 lat, studia wyższe, certyfikat jezykowy, ukończone szkoły policelane wiec wykształcenie posiadam nie posiadam doświadczenia zbyt duzego bo juz na studiach czułam taki lęk. Okazało się, że mam syndrom DDA. Poszłam na terapię. To długa droga, a potrzebuje efektów na już, dlatego bez leków nie dam rady.

Gość gość
A po jakich studiach jesteś? certyfikat językowy - język angielski czy inny? jeden znasz?

Gość gość
Studia humanistyczne, jezyk kraju wschodniego :P, angielski znam, ale tylko podstawe, jakoś bym sie dogadała na pewno marzą mi sie 3 kursy jezykowe :) Juz podejrzewam siebie o nerwice, żeby tak się bać? Ja wiem, że poczucie wartości u mnie lezy, boje się ludzi w pracy i tego, ze nie podołam obowiazkom.

Gość gość
ale przeciez staz to prawie jak praca ,wiec jak dalas rade dasz i teraz

Gość asieńkabc
dobra a praktycznie coś umiesz ? teoretycznie nawet?

Gość gość
Myslisz, że łatwo mi wymienic, co umiem skoro uwazam, ze niczego nie umiem :O Wiem jak napisac pismo w układzie blokowym, a jak w alinea, wstawic tabelke, zrobic wykres, zrobic prezentacje w powerpoincie, obsłuzyc ksero, dogadac się po rosyjsku i angielsku, kumam trochę rachunkowości, ładnie pisze o czym swiadczy pewne wyróznienie w konkursie poniekąd literackim, mam technika administracji technika hotelarstwa, gdzie zdałąm etap praktyczny na 90 parę procent, a ten kto go zdawał, wie, ze to trudne jest. Ja wiem, ze nie jestem w ciemię bita, bo naprawde szybko się ucze, ale co mi z tego, skoro uwzaam sie za gorszą od wszystkich, którzy maja pracę.

Gość gość
jezyk kraju wschodniego - czyli co rosyjski?

Gość gość
Tak. Tu nie jest problem w tym, ile mam lat, co umiem, a czego nie umiem, ale chodzi o to, że ja się boje podjąc jakiejkolwiek pracy, nawet zaczac jej szukac. Nie wyrózniam sie zadnymi osiagnieciami, nie mam zadnych wybitnych zdolnosci, jestem taka przecietna. Czuję się gorsza, jestem lękliwa i zakompleksiona. Potrzebuje wspomagaczy jakichś :)

Gość asieńkabc
daję wspomagacz- nie jesteś zagrożeniem, bo nie masz istotnej wiedzy z rachunkowości, rozliczania wynagrodzeń jesteś ideałem :D

Gość gość
No póki co na kadrową i księgową nie mam zadatków :P