Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalajlama12345

Pierwotny magnetyzm

Polecane posty

Gość dalajlama12345

Ostatnio usłyszałam od pewnej starszej kobietki, że niektóre dziewczyny mają coś takiego jak pierwotny magnetyzm, taki erotyczny seksualny magnes, który diała na facetów jak hipnoza. Powiedziała mi to w kontekście moich obaw w związku z tym, że mój chlopak jest ciągle jakby pod wplywem wykorzystującej go byłej dziewczyny. Oczywiście ja tego magnetyzmu nie mam i w sumie nie wiem czy w niego wierzę, ale czy sądzicie, że coś w tym jest?

Gość gość
Zdecydowanie tak

Gość gość
tak, moja była dopadła mnie i wykorzystuje finansowo. Już narobiłem sobie kłopotów. I nie jestem w stanie jej odmówić. Tak mnie do niej ciągnie, ona o tym wie, ale jest tak podła. Jak się z tego wyrwać ?

Gość gość
znalezc sobie porzadna kobiete, która Tobie na to nie pozwoli

tak i to nie nazywam sie magnetyzm tylko wibracja seksualna ooo to juz wiem skad sie wziela nazwa "wibrator" ;-) a tak na powaznie, to cos w tym jest, tez w druga strone (kobieta_facet). nawet przez kable sie cos takiego zdarza :-) ale to chyba jakas inna, mniej znana wibracja

Gość gość
Moja droga. Czy lubisz być upokarzana i traktowana jak "zapchaj-dziura"? Jeżeli masz resztki zdrowego rozsądku i szacunku do siebie samej to zostawisz tego kretyna i poszukasz sobie kogoś kto Cię doceni. Zrozum moja droga, że mężczyzna przede wszystkim pożąda. Męska miłość to po prostu pożądanie. Jeżeli mężczyzna jest zafascynowany sexualnie kobietą to OBOJĘTNIE jak podłym i bezwartościowym człowiekiem ona jest on będzie jej podnóżkiem. Miłość męska = żądza, pociąg fizyczny Miłość kobiety = uczucie, charakter, psychika Podejrzewam jednak, że i tak zostaniesz z nim i będziesz zaśmiecała Kafe wątkami o tym jak bardzo jesteś nieszczęśliwa i zawsze na drugim planie dla swego cymbała :P

Gość gość
ciężko się z tego wyrwać, nienawidzę jej, a mimo to w tym siedzę. żebym tak poznał jakaś inna i się zakochał, może to własnie ratunek, ale nic takiego nie mam :( Sam nie potrafię, mam ochotę jej wygarnąć, moze w końcu dam radę. Ciągle wymyśla jakieś sprytne sytuacje, ze na coś jej brakuje, k***a mam dosyć. Albo, ze chora..to wszystko kłamstwa.

Gość gość
drogi gościu... Wiem że to największy dramat dla samca jaki może być ale spróbuj zaakceptować prosty fakt - NIE WSADZISZ tej samicy. Jesteś dla niej goownem, zerem. Rozłoży swe cudne sexowne nóżki przed innym a nie tobą. Nie będzie mieszania materiałów genetycznych, przykro mi. Sory za brootalność ale ludzie, którzy się oszukują i trwają w szambie z własnej woli budzą mój niesmak.....

Gość gość
to nie to, pieprzymy się już dawno. ten związek nie ma sensu, ale jest coś takiego...nawet jej nie kocham, a nie potrafię odmówić, jak narkotyk. Staram się coraz rzadziej widywać, tyla narazie

Gość gość
masz rację w tym że to szambo. muszę to zakończyć

Gość JakaJaJaka
To nie ma nic wspolnego z miloscia ani z wibracja seksualna. Wszyscy lubia ludzi, ktorzy kochaja siebie i sa pogodni. Poza tym wiele osob, bo na szczescie nie wszystkich, pociagaja osoby egoistyczne, nieliczace sie z nikim, skrajnie niedojrzale, socjopatyczne, ktore dla swoich nawet malych interesow nie cofna sie przed niczym. Takim ludziom brak emocjonalnej glebi, empatii, madrosci i czesto zwyczajnie spontanicznej radosci zycia, czyli wszytskiego co jest najpiekniejsze w spotkaniu z drugim czlowiekiem. Potrafia jednak doskonale manipulowac. Deprecjonuja partnerow, ktorzy ciagle glodni akceptacji, godza sie na kolejne pogwalcenia ich godnosci po to by te akceptacje i uznanie w koncu uzyskac. Uwazaja, ze ta akceptacja sie im nalezy, w kocnu tyle juz zainwestowali w ten zwiazek, i nie rozumieja, ze oczekuja jej od osoby od ktorej nigdy nie beda mogly jej dostac. To czesc gry. Jesli macie w swoim zyciu takiego pasozyta, ktory zamiast dodawac skrzydel Was niszczy pogoncie go! Zapewniam, ze jego wyjatkowosc jest zludzeniem i opiera sie tylko na tym, ze osoba ta notorycznie Was odrzuca.

Gość gość
jezu, dziękuje...to jest własnie coś takiego.

Gość gość
chyba normalnie zapiszę sobie ten tekst, będzie mi pomagał.