Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli siusiak

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma 2 i pół roku i od pewnego czasu mówi, że rano go boli siusiak. Z tego co zauważam to boli go zanim zrobi siku. Czy to może być infekcja układu moczowego czy może stulejka? - ja dokładnie mu podczas kąpieli , ale nie odciągałam mu tego siusiaka zgodnie z zaleceniami p. doktor naszej. Chce mu pobrać mocz do badania, ale jest tez teraz chory i musimy poczekać, bo wyniki i tak nie będą miarodajne.

Gość gość
mój syn w tym wieku tez się skarżyl na to. zrobiliśmy badanie moczu nic nie wyszlo. kazała i pediatra obserwować pod kątem stulejki, ale przeszło, juz się nie skarży.

Gość gość
Mój też tak miał.Przeszło.Podejrzewam że to od tego że dziecku mocno chce się siku.Bo po siuśkach przechodziło.

Gość gość
Idz z nim lepiej do lekarza,bo to rożnie bywa. Mój mały tez narzekał na ból siusiaka i to właśnie przez nieregularne odciągannie skórki (zawsze był płacz i protest z jego strony)zrobił mu się ropień i stan zapalny,zrywali mu to na izbie przyjęć i dostał antybiotyk,nie lekceważ tego gdybym ja mogła cofnąć czas w ogóle nie zwracałabym uwagi na jego lamenty