Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz mi zabrania

Polecane posty

Gość gość

mieszkam 170 km od domu rodzinnego mam meza i dziecko , jak czesto waszym zdaniem powinnam odwiedzac mame? maz nie pozwala mi jezdzic do domu tak czesto jak bym chciala... co zrobili byscie na moim miejscu??? dodam ze u jego rodzicow jezdzimy czwsto bo mieszkaja bilisko

Gość gość
bo jest egoistom i myśli tylko o sobie tak jak on tak i ty masz prawo jechaci do rodzicow nawet jak to jest daleko

Gość gość
mysile ze przynajmniej 2 razy w miesiącu powinnaś jechaci jak nie pracujesz na 2 dni i 2 dni to 4 w miesiacu

Gość gość
bo maz potem jak se tak dasz zabroni ci wogule bo rozne som typki tez tak miałam chociaż rozchodzilo się o 20 kilometrow a i tak było ze zaczesto jerzdrze a w cale niebylo czesto

Gość gość
bo jak się jest trochę rozgarniętym,to się wie kogo za męża czy żonę bierze. A nie teraz p*****lamento

Gość gość
niekszani bo dopiero po silubie może mu cosi do glowy strzelici roznie to bywa do ciebie pisze post wyrzej

Gość gość
ja bym jezdzila kiedy tylko mialabym ochote, no jakis chory jest ten Twoj mąż skoro zabrania Ci odwiedzać wlasna mame. Ja np. mieszkam daleko bo ponad 500 km i ostatni raz bylam w lutym u mamy :/ teraz jade za 2 tygodnie

Gość gość
jak te osoby które się porozwodzily wiedziały by kogo za meza biorom to by tego nie zrobily mowie o slubie

Gość gość
te co się porozwodziły też były mało rozgarnięte, bo niepotrafiły odróżnić prawdziwej miłości od zauroczenia

Gość gość
teraz to mówicie, że jej mąż jest najgorszy, a jak było pytanie wcześniej ile razy w m-cu odwiedzacie rodziców, to pisaliście, że raz i że mieszkają najwyżej 20km od was

Gość gość
ty chyba dziewczyno nie umisz czytaci co tam napisali o tych 20 kilometrach

Gość gość
jak czesti jezdzicie do rodzicow i ile km was dzieli

Gość gość
ja mam rodzine na miejscu ale mój maz 500 km nie zabronila bym mu jezdzić do nich a jesli nie miała bym ochoty to kazała bym mu jechac samemmu , on jednak jest facetem i nie ma potrzeby tam czesto jezdzic wiec jest to dwa razy do roku

Gość gość
170 km i piszecie dziewczynie 2 razy na tydzień ??? czytać nie umiecie? czy nie rozumiecie odległosci?

Gość gość
ja mieszkam 450 km od mamy i odwiedzam ja 3 - 4 razy do roku, chcialabym czesciej ale nie dam rady. 170 km to nie tak duzo, jezeli macie samochod. Ja nie posiadam auta i tlukę się z dwoma przesiadkami pociągiem, prawie 9 godzin :O