Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doczepiane włosy CLIP IN Dziewczyny ma któraś

Polecane posty

Gość gość

Jaki efekt??Prosze o opinie??

Gość gość
jak chcesz swoje na glowie zachowac to daj spokoj z perukami,na stare lata bediesz je nosic jak tera o wlosy nie zadbasz

Gość gość
Ja miałam koleżankę która co weekend na imprezy doczepiała klipy a potem po pijaku nie umiała ich ściągnąć i je wyrywała! :D w efekcie tył głowy miała cały w kołtunach nie do rozczesania i plackach bez włosów :D

Gość gość
Dzięki dziewczyny:)

Ja mam i bardzo sobie chwalę:) Niestety strasznie trudno mi zapuścić włosy. Na głowie mam najczęściej takie półdługie sianko...:( No ale kilka lat temu niebiosa zesłały mi tasmy z włosami na klipsy (bo chyba o to chodzi?) Zakładam tak mniej więcej co drugi dzień po umyciu i wyprostowaniu własnych. Efekt jest po prostu WOW:)))) Nigdy chyba nie uda mi śie zapuścić tak długich własnych ale dzięki clipom udało mi się zapuścić chociaż trochę własne włoski. Ja szczerze polecam. Ale raczej naturalne bo można farbować. Ja kupuje na www.k8sklep.pl i na allegro ale nie pamiętam od jakiej firmy...

Gość jullli
Kupowałam 2 razy na allegro od k8accesorize, dla siebie i kuzynki na ślub, troche sie obawialam ale jest to super sprawa, nie doczepiam tych wlosow codzinnie tylko raczej na imprezy ale efekt jest super, polecam kazdej dziwczynie ktora chce miec dlugie wlosy

Gość espaniola
Też kupowałam od k8accesorize, włosy bardzo ok ale popsuł mi się jeden klips, sprzedawca wymienił mi go na gwarancji także polecam ich

Gość faala81
Mogę polecić sklep Luxy.com.pl, w bardzo przyjmenej atmosferze doradzono mi jaki produkt lepiej wybrać i jaki kolor, przesyłałam im swoje zdjęcie żeby sie upewnić i wszystko zakończyło sie pozytywnie

Gość gość
Używacie takich z naturalnymi czy syntetycznymi włosami? A jak z doborem koloru?Nie jest to problematyczne? Można farbować dopinki? Ile taśm trzeba użyć ? Zastanawiam się czy sobie czegoś takiego nie zafundowac na ślub...

Gość gość
kupilam właśnie włosy clip in wie ktoś kiedy je pierwszy raz umyc? i nałożyć jedwab

Gość gość
Jak najbardziej na taka okazje to dobry pomysl, efekt jest czasami niesamowity, jesli masz fundusze to lepsze beda pewnie naturalne chociaz na 1 okazje sprawdza sie tez syntetyczne

Gość gość
ja moje dopinki myje co miesiąc przy codziennym używaniu. a jeżeli chodzi o nawilżanie to chyba odzywki i fajny jest jedwab do codziennej stylizacji fryzurki bo ładnie wygładza i piękny połyk zostawia.

Gość lallan
Ja miałam 2 razy syntetyczne ale ostatnio zafundowałam sobie naturalne. W wyglądzie może nie ma dużej róznicy ale naturalne chyba łatwiej utrzytmać w porządku, mniej się plączą i moglam je pofarbować bo cięzko idelanie trafic kolorem. Kupowalam na Luxy.com.pl i tam jest mozliwosc przeslania swojego zdjecia i otrzymania porady, ja jednak i tak farbowalam.

Gość parisien81
Hej. Ja również skorzystałam z pomocy w wyborze w sklepie luxy.com.pl jednak i tak farbowalam włosy po zakupie, trudno jest idelanie trafic w odcien, moge polecic bo włosy naturalne z ich oferty dalo sie bez problemu pofarbowac zwykla farba kupiona w sklepie

Gość stephanie radic
hej, tez kupiłam zestaw clipin z tym że na allegro od firmy vannesa i włosy były moim zdaniem syntetyczne a nie tak jak pisza naturalne

Gość gość
ale to nie wyglada sztucznie jak się to załozy?

Gość gość
Nie wygląda sztucznie jeśli masz dobrej jakości włosy a nie z bazaru za 10zŁ :P też się o to bałam na początku, ale kupiłam bardzo fajnej jakości włosy na https://www.rubin-extensions.pl/ nie dośc że bardzo ładnie naturalnie wyglądają to na prawdę można je długo nosic