Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłybyście używany lezaczek czy

Polecane posty

Gość gość

Teściowie powiedzieli że chcą kupić prezent dla wnuczka i mamy sobie wybrać co to będzie. Wahaliśmy się między leżaczkiem a karuzelą i zdecydowaliśmy się na leżaczek. Teściom się podobał wybrany przez nas i powiedzieli że kupią taki. Jednak znalazłam ogłoszenie z używanym leżaczkiem ponad połowę tańszym niż ten nowy od osoby od której będę tez kupować fotelik samochodowy i teraz nie wiem co robić. Czy kupować tą używkę a teściowie jednak niech kupią karuzele czy żeby kupili nowy a tego używanego nie brać. On jest w idealnym stanie. Teściowie powiedzieli ze im to wszystko jedno co kupią żebyśmy sami wybrali i dali im znać. No i nie wiem co robić.

Gość gość
My mamy nowy ale moje koleżanki kupowały też używane leżaczki

Gość gość
kupuj używany, po co przepłacać, jak w stanie idealnym to tym bardziej

Gość gość
Nam bylo szkoda na nowy,niewazne kto by kupowal. Mamy za to w idealnym stanie za 1/3 ceny. Nam tescie dali kase wlasnie na lezaczek czy krzeselko do karmienia ale to my kupowalismy i to uzywane.pieniadze orzydadza sie na inne rzeczy np.pieluchy.

Gość gość
ja kupilam uzywany za grosze. Sluzyl nam, sluzy teraz corce siostry i posluzy spokojnie jeszcze kilku dzieciom. Nie przeplacalabym za nowy, tesciowie moga dac Wam pieniadze, albo kupic co innego

Gość gość
Autorko, a umiesz w ogole podjac jakakolwiek decyzje, bez radzenia sie na idiotycznym forum? Co zrobisz, biedo mentalna, kiedy prad wylacza i internetu nie bedzie? Jak sobie kretynko, dasz rade?

Gość gość
Leżaczek spoko, ale fotelika samochodowego nie powinno się kupować używanego chyba, że od zaufanych znajomych wtedy masz pewność, że nie uczestniczył np. w wypadku lub t.p. Może mieć mikropęknięcia i w razie co nie spełni swojej funkcji tak jak należy...

Gość gość
ja mam używkę fp do 18 kg- juz trzeci rok z nami i bez zarzutu.