Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie zwiazalabym sie z facetem

Polecane posty

Gość gość

ktory ma dziecko, kobiety dlaczego wybieracie takich partnerow?

Gość gość
ja też nie, no chyba że bym miała 40 lat i tylko tacy by mi zostali, ale nie rozumiem jak młoda dziewczyna 20-30 lat znajduje sobie faceta z dzieckiem. Niech taki facet wróci do matki swojego dziecka, a nie szuka nowej doopy bo tamta się znudziła i ją zostawił.

Gość gość
Dlaczego? Może dziecko było wpadką, albo była go zdradzała i ją zostawił...

Gość gość
wpadki sie zdarzaja k****arzom

Gość gość
ja chce porzadnego faceta, facet z dzieckiem jest skreslony, nie obchodzi mnie jak to sie stalo ze sie rozstali

Gość gość
No ja właśnie zauważyłem, że często porządne chłopaki i dziewczyny zaliczają wpadki, nawet podczas pierwszego seksu. Tylko oglądając telewizję się później wydaje, że to zawsze jakieś głupie małolaty żujące gumę.

Gość gość
nie ośmieszaj się z tą wpadką... porządny facet nie idzie do lozka z kobietą, ktorej nie kocha. A skoro taki fi ut poszedl do lozka bo go ku.utas swiedzial i potem wielka wpadka, no to sorry ale ja nie cche byc z kims kto pieprzy sie bez milosci.

Gość gość
co ty pieprzysz, porzadny chlopak nie idzie z dziewczyną do lozka bez milosci. A skoro ją kocha to jak ona zajdzie w ciążę to sie z nią żeni i są razem, a nie ją kopie w tylek i szuka nowej.

Gość gość
A może to ona go kopnęła w tyłek. Wszystko wiecie z góry?

Gość gość
oczywicie pomijam przypadek gdy go była zdradzila, zostawila, ale to rzadkość, częsciej to taki roochacz zostawia matkę z dzieckiem albo kobiete w ciąży bo mu sie znudzila, on sie chcial tylko dobrze bawic, a tu bach, ciąża i prymityw ucieka i szuka nowej panienki do zabawy :D ja takiego faceta nie chcę, ale skoro wy chcecie to juz wasza sprawa.

Gość gość
No ja właśnie zauważyłem, że często porządne chłopaki i dziewczyny zaliczają wpadki, nawet podczas pierwszego seksu. Tylko oglądając telewizję się później wydaje, że to zawsze jakieś głupie małolaty żujące gumę. ----- raczej nie sa porzadni, porzadny nie zalicza wpadki bo idzie do lozka tylko z kobieta ktora kocha i chce z nia byc a wiec na pewno by sie cieszyl z dziecka

chlopaki czasami nie wiedza co czynia a posiadanie dziecka i opieka nad nim, jesli jest odpowiedzialn,y dla mnie nie skresla ich z potrzeby poszukiwania swojego szczescia, wiec dziwie sie tak ortodoksyjnym podejsciom np. osoby rozpoczynajacej ten watek

Gość gość
mowie ze mnie to nie obchodzi ze ona go kopnela w tylek - jak ma dziecko to jest skreslony i juz , ja juz go nie chce

Gość gość
Wszechwiedza niektórych kobiet tutaj zadziwia. Myślałem, że tacy ludzie istnieją tylko programach typu "Trudne sprawy", a tu się okazuję, że potrafią cały życiorys faceta określić po tym, że jest sam i ma dziecko.

Gość gość
mnie nie obchodzi jaki on jest ale od razu jest skreslony, niech sobie szuka takiej ktora bedzie go chciala, jest mnostwo wolnych facetow wiec po co mi takie cos z dzieckiem

Gość gość
ja bym też nie chciała takiego faceta, ale dlatego, że po prostu nie chcę mieć dzieci. jeśli nie chcę własnych, to cudzych tym bardziej, szczególnie, że dla takiego dziecka nigdy nie będę matką, ono matkę ma/miało. ja zawsze byłabym tą złą, niedobrą, obcą. nawet jakby stosunki między nami były dobre, to myślę, że w 90 % przypadków kiedyś i tak nadszedłby taki czas, że to dziecko powiedziałoby mi "nie jesteś moją matką". przykro słyszeć coś takiego od kogoś, komu się poświęcało czas, uwagę, zajmowało właśnie zamiast prawdziwej mamy.