Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO BYŚCIE CHCIAŁY NA PREZENT NA URODZINY

Polecane posty

Gość gość

lub inna okazję? mam niedługo urodziny i świeta za pasem, maz sie pyta co bym chciala a ja nie mam pomysłu, bo wszystko mam co Wy byście chciały

Gość gość
mi mąż zawsze daje kasę. 200 albo 300zł i sama sobie kupuję co chce, zazwyczaj jest to cos do ubrania, ale fajne pomysly na prezent (jak dla mnie) to: - książka - puzzle (kocham) - perfumy - filizanka - kosmetyk

Gość 112424235345
nie wiem, bo tez wszystko mam, na biezaco kupuje sobie co chce:) dlatego na okazje wystarczy mi tylko kwiatek i całus:)

Gość gość
Karnet do sauny (którą uwielbiam )

Gość gość
karnet na sunę to dla mnie zaden prezent, nie chodzę regularnie i mi bardziej sie oplaca pojedynczo wykupic:)

Gość gość
może jakaś mega wypasiona fajna kosmetyczka :D albo szlafroczek

Gość gość
Półprodukty do wytwarzania rękodzieła w każdej ilości mnie uradują i obojętnie czy to będzie zestaw nici, materiałów, koralików czy jakieś farbki :D Z bardziej ogólnych to kwiaty i coś do powieszenia na szyję (wisior, łańcuszek itp.).

Gość gość
jakas sexi bielizna, bo zwykle sama kupuję a wolałabym, dostac:)

Gość gość
termoloki :)

Gość gość
Ja jestem typem sroki więc zawsze na wszystkie okazje wołam biżuterię:)

Gość cztery z plusem
Zalezy za jaką kase. Jak prezenty "bez limitu" to bym chciała: 1. Nowe autko 7 osobowe ;) 2. automat do otwierania bramy bo mnie wkurza strasznie ze muszę za każdym razem wychodzić i otwierać 3. Materac lateksowy na nasze łóżko, albo Tempur :) 4. Oranżerie zamiast tarasu ;) To takie "droższe" marzenia. A ze skromniejszych: -talon do kosmetyczki na jakiś przyjemny zabieg albo do wykorzystania na co się chce - kalendarzyk kieszonkowy taki do torebki ale w formie małego notesika zeby można zapisywac różne pierdółki. - książkę z wypiekami siostry Anastazji - pokrowiec na telefon Chyba tyle nic mi więcej nie przychodzi do głowy. To bylo tak na szybko. ;)

Gość annamariaaaa
sama nie wiem, moze oplacona rezerwacje w spa, dla mnie przyjaciolki, taki babski wypad:) tego mi brakuje

Gość gość
przeważnie perfumy lub bizutrię

Gość tak sie pytam z ciekawości
dla mnie nudne sa perfumy i bizuteria, ile to mozna:D mam w ch*j tego i nic nie nosze, kupa kasy lezy w pudełkach:D

Gość vufgig
wstęp na strzelnicę :), ewentualnie na siłownię albo basen (ale to bardziej nudne), albo zatankowanie samochodu na full i czas (tzn dziecko pod opieką) żebym mogła sobie zrobić samotną, daleką wycieczkę :))))

Gość vufgig
Oo! Puzzle! Coś wspaniałego. Tylko ja to musiałabym dostać cały zestaw czyli puzzle wraz z osobnym pokojem na nie i czasem do układania. :D

Gość gość
perfumy Prady torebka Guess plaszcz CelynEFranchi ................. bo to zamierzam sobie kupic

Gość gość
może zmysłową randke? bo ilus tam latach małzenstwa?

Gość gość
no bez jaj, nie chodzicie na zadne kolacje?? do kina, teatru?? my 14 lat razem i co jaks czas mamy romanico kolacyjke w wynajetej salce:) tylko my we 2

Gość gość
lakierowaną torebkę nucelle

Gość gość
w wynajętej salce :D

Gość lopis
na ostatnie urodziny dostalam od meza taki zestaw i w sumie jestem bardzo zadowolona: -bukiet kwiatów -3x plyta cd -ksiazka -wyjscie do restauracji bez dziecka. Jakbym miala coś jeszcze dopisać, to kupon na jakiś zabieg na ciało i byłoby git.

Gość gość
jak tylko wy we dwoje to gdzie kelner? i muzyka? ale łysoooooooooooooooo

Gość gość
Duuuży karnet na basen lub nowe getry do biegania.

Gość gość
myslalam,ze jestescie bardziej domyslne:) ale skoro nigdzie nie chodzicie to jednak trzeba Wam dokladnie pisac:) ............... tak w lokalu mozna wynając specjalną salę, na tzw, romantyczne randki, tą sale obsługuje jeden kelner i mozna zamowic gościa, ktory cos zagra, ale wolimy jazzową muzyke z płyty:)

Gość gość
my 14 lat razem i co jaks czas mamy romanico kolacyjke w wynajetej salceusmiech.gif tylko my we 2 xxx jak 15latki haha

Gość gość
widzę,ze zazdroscicie:) ale nie ma czego, jak Wasi męzowie sa niedomyślni to same zarezerwujcie:) ps. mamy 35 lat:)

Gość gość
przecież to ma być prezent dla NIEJ, a takie pseudo romantyczne kolacyjki to sobie moga robic na rocznice albo na walentynki nawiedzona babo. poza tym co ty chcesz nam udowodnic?

Gość gość
ze jestescie materialistki:) ale co ja sie dziwie... to co ja mam na co dzień wy macie na okazjealbo i to nawet nie dla mnie wieksza wartosc ma wspolnie spedzony wieczor, inaczej niz zwykle niz perfumki czy torebka czy nawet karnet na basen itp, bo ja to mam na codzień:D

Gość gość
puknij się w główkę frustratko :) wlazła jakaś zakompleksiona szara mysz i na anonimowym forum chwali się relacjami z mężem, ktoś kto jest naprawdę szczęśliwy nie udowadnia tego innym na siłę frustratko