Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO BYŚCIE CHCIAŁY NA PREZENT NA URODZINY

Polecane posty

Gość tak sie pytam z ciekawości
hehe juz zlecialy sie biedne zazdrosne kwoki:D gosciu tez bym wola kolacje fajna na swoje urodziny niz jakies perfumki:D ale co sie dziwisz bieda nic nie ma to im perfumki sie marzą, bo tak to same mydlo na codzień:D:D

Gość gość
zazrosne hahahhaha. taaaa nie mozna nic skrytykowac bo do razu taki ktos jak ty zarzuci zazdrosc. dziewczyno, ty masz kolacje z mezem od swieta a ja to mam co wieczor. i co, zazdrosna???

Gość gość
dziewczyno ja nic nie udowadniam, napisalam tylko co ja bym chciala i tyle sfusrtowana to ty jestes chyba bo sie rzucasz:D zluzuj majty laska

Gość gość
głupia jesteś, ja też mam na co dzień ale mam pragmatyczne podejście, jeśli dostałabym karnet na 200zł to starczyłby mi na 2-3 miesiące i byłoby to coś co mnie cieszy i jest tylko dla mnie. Kolacje czy wspólne wyjazdy to byłby prezent dla nas obojga więc bardziej pasuje na rocznice, nie tylko ślubu.

Gość gość
zwykla kolacje mam na codzień, ale elegancka i nie w domu a w lokalu, w ktorym nas obsłuza mamy rzadko, z braku czasu przede wszystkim oj bardzo wczułas sie w moje wypowiedzi szczesliwa to ty na pewno nie jestes:D ale nie dziwie sie zegam

na 200zł to starczyłby mi na 2-3 miesiące .. .. a ty nie masz swoich pieniedzy,zeby kupic sobie karnet???? albo inaczej... nie masz tego na co dzień??? to sie nie dziwie:D

Gość ogryzekogryzek
chciałabym spędzić 2-3 dni bez dzieci :)

jak ktos chodzi regularnie na basen/silownie/saune to karnet nie jest zadnym prezentem tylko standardem hehehe

Gość annamariaaaa
ale nie kazdego stac regularnie chodzic na w/w przyjemnosci wiec to, co dla niektórych jest normą dla innych luksusem

Gość gość
chodzę regularnie ale dalej ciszy mnie to, to jakbym miała rower i dostała lepszy albo drugą parę butów do biegania. To po prostu mnie cieszy natomiast kolacja w restauracji nie byłoby czymś wspaniałym. Po pierwsze mało jem produktów na kolację, najważniejsze posiłki to śniadanie i posiłek po treningu a nie kolacja. Zwłaszcza że chodzę szybko spać, bo wstaję o 5.

czyli normalnie nie jest cie na to stac:D i wszystko jasne ja chce nowy rower ide i kupuje chce nowe buty ide i kupuję konczy mi sie karnet biorę następny ........widze ze na innym poziomie zyjemy:D

Gość gość
jakby zorganizował coś w tajemnicy, np. jakas kolacje, wyjazd. niestety pewnie nigdy się nie doczekam, bo mąz nie z tych....

Gość annamariaaaa
no wlasnie otomi wyzej chodzilo co dla jednych jest norma dla innych dobrem luksusowym:D co do tematu., rzeczy materialne moge sobie kupic kazdego dnia, ktore mi sa potrzebne lub nawet nie sa potrzebne zas wspolny wypad do spa by mnie bardzo zadowolil, bo na to zawsze nie ma czasu i rzadko jezdzimy, raptem kilka razy w roku

Gość gość
zdajesz sobie sprawę, że nie rozmawiasz z jedną osobą? Chyba nie :D przyszłaś się pochwalić? Bo normalnie ludzie nie spełniają każdej swojej zachcianki. Poza tym jeśli coś dostanę od kogoś bliskiego, to ma wartość sentymentalną a nie jak każda lepsza rzecz z brzegu. Podkreślam że wystawna kolacja nie jest prezentem dla mnie i nie bój się starczy mi pieniędzy na karnet na kolejne miesiące.

Gość gość
trzeba było napisać od razu że poniżej 1000 nie schodzimy :p

Gość gość
ja na te swieta juz zamowilam u meza: bon na liposukcje ultradzwiekami urzadzonko do pedicur i manicur perfumki, bo sie koncza i jest ok:) z kolei nie wiem co mu kupic, bo on sam nie wie :D

ciebie moze nie stac na zachcianki, ale nie kazdy tak zyje jak ty i pogodź sie z tym ty czekasz na buty ja ide i kupuje, zegnam

Gość gość
przepraszam jaśnie harbiankę, że ją uraziłam :O czy ty kobieto jesteś normalna? Kupuj sobie co chcesz ale kultury w tobie za grosz, bo obnoszenie się z pieniędzmi to prostactwo.

Gość gość
i nie, nie zazdroszczę ci bo ja mam inne priorytety w życiu i inne wartości wyznaję.

no tak, jak ma sie stare buty to priorytetem sa nowe:D ale jak moze sie kazdego dnia isc i kupic to zaden priorytet dla mnie priorytetem sa bliskie wiezi rodzinne, z mezem i dzieckiem fajnie czas spedzac, bo wszytko inne mozna kupic jak kasa jest

Gość gość
dwa lata temu dostałam telefon, w tym roku mąż jako prezent na urodziny(okrągłe) zaprosił mnie łaskawie po 5 latach (jego pracy za granicą) do siebie- to nie był strzał w dziesiątkę. A co chciałabym dostać może nowy telefon, perfumy, dzień w spa. Z droższych fajne autko albo wycieczkę w ciepłe kraje. Na urodziny również dostawałam piękne bukiety róż przyniesione przez kuriera (kwiaty to bezsensowny wydatek ale uwielbiam kwiaty które dostaje od męża).

Gość gość
niektórzy mają bliskość i czas na fajne spędzanie czasu z rodziną na co dzień, nie tylko od święta.

Gość baba z buszu
baby won z tematu, bo spamujecie tylko! nie takie bylo pytanie. mialy pasc konkretne propozycje, a nie glupie wywody. jazda, ale juz!!!

Gość mamaizaona
ja tez bym wybrala wspólny wypad do spa niz jakieś perfumy, karnety, buty torebki itp to ma dla mnie wieksza wartosc, rzeczy materialne sama sobie kupuje

Gość gość
sexi bieliznę taka żeby była tylko dla niego. może jakiś zestaw kosmetyków- on wie co lubie i używam więc nie problem. rolki- kiedyś dużo jeździłam. fajnie byłoby do tego wrócić. może jakiś sprzęt do ćwiczeń. może coś jeszcze by sie znalazło ale tak najbardziej to kilka dni spędzonyci razem. przy zamkniętych. drzwiach i wyłączonych telefonach. ciągle brakuje nam czasu dla siebie. całe szczęście że niedługo święta więc dwa tygodnie będą nasze. fajnie byłoby też gdzieś wyjechać. dawno nie byłam w Radomiu a mam tam trochę rodziny i znajomych. chciałabym ich wkoncu odwiedzić po kilku latach a nie tylko przez telefon.:( może niedługo sie to spełni.

Gość gość
a dzieci gdzie będą jak będziecie sami?

Gość gość
mamy tylko jedną córkę więc to w niczym nie przeszkadza. chodzi o to żeby nikt nie przeszkadzał, telefon nie dzwonił, nikt nie przyłaził itd. córka jest jeszcze mała. śpi w nocy po 11godz i 3 godz w dzień. więc 10 w trójkę a reszta we dwoje. po za tym córka jest mega grzeczna i połowę dnia poświęca na zabawę, potrafi sama zająć sie sobą i wręcz woli jak jej nikt nie przeszkadza w tym.:D a jak chce to mnie lub męża to przychodzi i wtedy bawimy sie razem.

Gość gość
na urodziny się nic nie kupuje, bo nie jesteśmy Niemcami:(

Gość gość
ja również niedługo mam urodziny i zażyczyłam sobie świeczki led.

Gość gość
NOWE BUTY DO BIEGANIA :)